Vitamin Omega 3 K2 + D3 30 kaps - All Nutrition

ПроизвођачAll Nutrition

0
80 %

Витамин Omega 3 K2 + D3 садржи рибље уље - омега 3, витамин К2 и витамин Д3. Омега 3 су незасићене масне киселине, 18% ЕПА и 12% ДХА, које подржавају здравље целог крвног система. Витамин Д3 и К2 су важни за правилно функционисање костију, мишића и крвотока. Ова комбинација се посебно препоручује физички активним људима и свима који желе задржати здраве и јаке кости. Осим тога, производ је обогаћен витамином Е.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Omega 3 K2 D3 - комбинација есенцијалних масних киселина омега 3,витамина K2 и D3 за подршку целокупном здрављу 

Omega 3 K2 D3 је висококвалитетни додатак исхрани који садржи рибље уље - омега 3, витамин К2 и витамин Д3. Омега 3 су есенцијалне незасићене масне киселине које организам није способан створити сам. Из тог разлога су неопходне и незаменљиве за правилно функционисање организма. Производ садржи 18% ЕПА и 12% ДХА масне киселине које подржавају и одржавају здравље целог крвног система. Омега 3 су здраве масти, важне за здравље ћелија, срца и метаболизма. Осим тога, обогаћене су витамином Е.

 Vitamin Omega 3 K2 + D3 30 kaps - All Nutrition


Витамин D3 + K2 је комбинација витамина Д3 (колекалциферол) и К2 (менакинон), који су важни за правилно функционисање костију, мишића и крвотока. Витамин К доприноси одржавању доброг здравља костију и помаже правилно згрушавање крви у организму. Витамин Д је важан за правилну апсорпцију калцијума и фосфора, који су неизбежни за кости и мишиће. Помаже организму у одржавању нормалног нивоа калцијума и подржава здравље костију и зуба. То је помоћник за правилно функционисање мишића. Витамин Д3 + К2 се посебно препоручује физички активним људима и свима који желе задржати здраве и јаке кости.

 

Omega 3 K2 D3 и њихове предности

  • подржавају правилно функционисање крвног система
  • побољшавају расположење
  • подржавају правилно згрушавање крви
  • одржавају здравље костију
  • подржавају правилно функционисање имунолошког система

 

Састав

Рибље уље стандардизовано на 18% ЕПА (еикозапентаенска киселина) и 12% ДХА (докозахексенска киселина), капсула: желатин, овлаживач - глицерин, витамин К (менакинон) и витамин Д (колекалциферол).

 

Дозирање

Узимајте 1 капсулу дневно са водом.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капс)
Рибље уље 1000 мг
    од тога ЕПА
180 мг
      од тога ДХА
120 мг
Витамин К 100 µg
Витамин Д 50 µg

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Немојте користити у случају алергије на неки састојак. Овај производ се не може користити као замена за разноврсну исхрану. Препоручује се складиштење на собној температури на сувом месту, ван домашаја деце. Овај производ није намењен деци, трудницама и дојиљама као ни особама које планирају трудноћу.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу