OstroVit Колагенска исхрана зглобова

Колагенска исхрана зглобова од произвођача OstroVit су производи који пружају подршку здрављу зглобова и снабдевају тело супстанцама које промовишу ефикасан опоравак зглобова и хрскавице, па чак и побољшавају општу покретљивост. Ови суплементи су попут желатинских бомбона који ће обезбедити врхунску исхрану за зглобове, успорити процес старења костију, зглобова и хрскавице и додатно побољшати раст и квалитет косе, решити проблем крхих ноктију и помоћи регенерацији коже. Треба имати на уму да до хабања зглобова може доћи не само са старењем или због недовољног кретања и седентарног типа рада. Исто тако, активни спортисти и људи који напорно раде често се суочавају са овим проблемом и сада је неопходно обезбедити довољну исхрану за зглобове.

 Прикажи више

Колаген је један од протеина који су део нашег тела и кључна је структурна компонента не само везивног ткива. За мишићно-скелетни систем најважнији је унос колагена типа II који се налази у хрскавици. Међутим, не треба заборавити на колаген типа I, који се налази, на пример, у костима, тетивама и лигаментима, или на колаген типа III , који се јавља, на пример, у мишићима. Недостатак колагена у организму може се манифестовати боловима у зглобовима, укрућењем лигамената и тетива, недостатком флексибилности или слабошћу мишића. Међутим, ови негативни ефекти се могу спречити његовим довољним уносом.

 

Колаген у већини случајева долази из животињског везивног ткива, најчешће из морских плодова који се добро апсорбују, или из говеда. Што се тиче апсорпције, можемо препоручити, на пример, хидролизовани колаген. Прошао је кроз процес у коме су колагена влакна разложена на мале ланце аминокиселина које се лако апсорбују.

 

Витамин Ц се често може наћи у производима од колагена, што је кључно за процес производње колагена.

 

Можете бирати у ком облику ћете допунити колаген свом телу. Најчешћи избори су, на пример, shotovi, пића, капсуле или у праху.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (4)
 2. BeastPink (1)
 3. OstroVit (1)
Укус
 1. црна рибизла (1)
 2. бресква (1)
 3. ананас (1)
 4. Raspberry lemonade with mint (1)
Паковање (г)
 1. 200 г (1)
 2. 400 г (1)
Color
 1. shadow (1)
 2. violet (1)
Текстура
 1. у праху (1)
Мешавина
 1. мешавина (1)
Врста производа
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. 
Kolagen + Vitamin C - OstroVit
  Колаген + Витамин Ц - OstroVit
  94%
  94 % (92)
  Од 950,00din.

1 Ставка