Женска мајица Box Logo White Raspberry - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

100 %

Женска мајица Box Logo White Raspberry је фитнес мајица за жене у коју ћете се заљубити захваљујући њеном тренди дизајну. Направљена је од удобне тканине која дише, на тај начин ћете се осећати пријатно током тренинга, као и током лежерног дана.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Женска мајица Box Logo White Raspberry - GymBeam је фитнес мајица за активне жене која је идеална и за тренинг и за лежеран дан

Женска мајица Box Logo White Raspberry припада основној опреми сваке спортисткиње. Има модеран крој и јединствен дизајн због којег се осећате пријатно током тренинга као и током лежерног дана. Поред тога, израђена је од квалитетне прозрачне тканине која се прилагођава било којим спортским активностима. Одлично задржава облик чак и након прања, па је због тога комад који дефинитивно не може недостајати у вашој гардероби.

Женска мајица Box Logo White Raspberry - GymBeam

Како изабрати праву величину?

 

Women’s T-shirt Box Logo White Raspberry - GymBeam

ВеличинаXSSMLXL
Обим груди 41,5 cm 44 cm 46,5 cm 49 cm 51,5 cm
Дужина 62 cm 63 cm 64 cm 65 cm 66 cm

 

Како одржавати мајицу?

Мајицу перите изврнуту наопако на 30 ° Ц, а ако желите да је пеглате, користите умерено топлу температуру и не пеглајте је изврнуту или преко штампе. Сушите је у сушилици само у случају да желите да смањите мајицу, иначе Вам то не препоручујемо.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу