Женска мајица без рукава Ribbed Organic Dark Green - NEBBIA

ПроизвођачNEBBIA

0
0 %

Женска ребраста мајица без рукава од органског памука је направљена од БИО органског памука и еластина, што га чини савршено прозрачним. Захваљујући кроју који пристаје, осећаћете се пријатно када га носите и током спортских и слободних активности. Једнобојни дизајн олакшава комбиновање са одећом.

На стању
3.690,00din.~(31.47 €)
Опис

Женска ребраста мајица без рукава од органског памука направљена је од изузетно удобног материјала, а захваљујући минималистичком дизајну, одлично се комбинује са другом одећом

Женска ребраста мајица без рукава од органског памука је направљена за све жене које желе да се осећају удобно без обзира на активност. Направљен је од БИО органског памука и еластана , захваљујући чему је веома прозрачан и флексибилан, што значи да се никада неће осећати превише затегнуто. Практичан и удобан крој омогућава максималну слободу кретања . Ако сте љубитељ моде, ценићете његов модеран дизајн, који је све само не досадан, упркос својој једнобојној шеми. Украшен је модерним ребрима и пристојним НЕББИА логом постављеним на врату, који показује вашем окружењу да напорно радите на себи.

       

Женска ребраста мајица без рукава од органског памука и њене предности

  • направљен од БИО органског памука са додатком еластана
  • дизајн без рукава
  • истиче се својом малом тежином и прозрачношћу
  • омогућава максималну слободу кретања
  • једноставан дизајн са модерним ребрима
  • идеалан за спорт и друге активности

    

Материјал

97 % БИО органски памук, 3 % еластан

Табела величина

Величина КСС С М
Обим попрсја 72-86 цм 76-90 цм 80-94 цм
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу