Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ženska majica Burn Calories Black White - GymBeam

Произвођач: GymBeam Clothing

Ženska majica Burn Calories u lijepoj boji crni je napravljena od 100% bio pamuka, što je predodređuje da postane vaša omiljena majica za vježbanje. Sadrži dizajn natpis "Excuses don´t burn calories" (u prijevodu "izgovorima kalorije ne spališ"). Ova trend majica kratkih rukava je vrlo udobna i mekana te dobro drži oblik.


Више није доступно
Очекивана цена 85,00 din.

Ženska majica Burn Calories u prelijepoj bolji malina za svaku ženu čina

Ženska majica Burn Calories u prelijepoj boji crni za sve žene čina. Zahvaljujući udobnom materijalu - 100% češljan bio pamuk težine 155g/m2, i jezgrovitom natpisu "Excuses don´t burn calories" (u prijevodu "izgovorima kalorije ne spališ") kao da je napravljena samo za vježbanje. Ova trend majica kratkih rukava je vrlo udobna i mekana te dobro drži oblik. 

 

Kome je majica Burn Calories namijenjena?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama, koje su slabe prema kvalitetnoj odjeći, bilo što se tiče materijala, bilo šivenja ili dizajna, ali uvijek gledaju i na ukus i stil. 

 

Kako odabrati ispravnu veličinu?

VeličinaXSSML
Širina 38,5 cm 41 cm 44 cm 47 cm
Dužina 62,5 cm 64,5 cm 66,5 cm 68,5 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti. 

Оцене купаца

Ženska majica Burn Calories Black White - GymBeam

Write Your Own Review
Оцењујете:Ženska majica Burn Calories Black White - GymBeam
Ваша оцена
Сезоналност
seasonal
Главна категорија

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Питања купаца.

Ženska majica Burn Calories Black White - GymBeam

Напишите питање
Напишите одговор