Ženska majica Dear Black White - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam Clothing

Majica Dear je majica za vježbanje za žene sa smislom za humor, koje su se odlučile za promjenu načina života. Upravo o tome govori i njezin kontrastni natpis: "Dear fat, prepare to die". Trend ženska majica Dear crne boje je napravljena od kvalitetnog materijala - 100% prerađenog pamuka, a je idealna za vježbanje. 

Више није доступно

Ženska majica Dear s duhovitim natpisom je idealna za žene, koje su se odlučile za promjenu načina života

Majica Dear je majica za vježbanje za žene sa smislom za humor, koje su se odlučile za promjenu ili jednostavno žele trijumfirati nad masnoćom na tijelu. Upravo o tome govori i njezin kontrastni natpis: "Dear fat, prepare to die", u prijevodu "Draga masnoća, pripremi se da ćeš umrijeti". Ženska majica Dear crne boje je napravljena od kvalitetnog materijala - 100% prerađenog pamuka, ima kratki rukav, dvostruko šivene rukave i donji rub. Ova trend majica s duhovitim dizajnom nema pregib u sredini. Zahvaljujući materijalu i svojstvima je idealna za vježbanje.

Kome je majica Dear namijenjena?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama, koje su slabe na kvalitetnu odjeću, bilo što se tiče materijala, bilo šivenja ili dizajna, ali imaju smisao za humor.

Koju veličinu odabrati?

VeličinaXSSML
Širina 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Dužina 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Оцене купаца Ženska majica Dear Black White - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Ženska majica Dear Black White - GymBeam
Ваша оцена
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор