Ženska majica Results White - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam Clothing

Majica Results je ženska sportska majica bijele boje s trend kontrastnim natpisom "Once You See Results It Becomes An Addiction"Ovaj daje točnu definiciju vlasnice majice, koja voli trening i zna što znači naporni rad. Majica je napravljena od 100% prerađenog pamuka, zahvaljujući čemu je udobna i prigodna za vježbanje i za svakodnevno nošenje.

Више није доступно

Ženska majica Results točno opisuje vlasnicu majice, koja voli fitness

Majica Results kao da je napravljena za žene, koje su pronašle same sebe u fitness-u i gledaju na nj kao na dugo putovanje, ne samo kao na kratkotrajnu zabavu. Kontrastni natpis "Once You See Results It Becomes An Addiction" daje jasnu definiciju vlasnice majice, koja ne zna svoj život zamisliti bez vježbanja. Ženska majica Results bijele boje je napravljena od kvalitetnog materijala - 100% prerađenog pamuka, ima kratki rukav, dvostruko šivene rukave i donji rub. Ova trend majica sa životnom filozofijom na prsima nema pregib u sredini. Zahvaljujući materijalu i svojstvima je prikladna za vježbanje ali i za svakodnevno nošenje. 

   

Kome je majica Results namijenjena?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama, koje su slabe na kvalitetnu odjeću, bilo što se tiče materijala, bilo šivenja ili dizajna, ali uvijek gledaju i na ukus i stil. 

   

Tablica veličina majice Results

VeličinaXSSML
Širina 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Dužina 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

   

Kako održavati majicu?

   

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti. 

Више информација
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Врста производа одећа
Сезоналност seasonal
Главна категорија Мајице
Остале категорије Фитнес одећа
Спортска одећа за жене
Оцене купаца Ženska majica Results White - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Ženska majica Results White - GymBeam
Ваша оцена
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор