Женска мајица The Minimalist Crop Top Black - NEBBIA

ПроизвођачNEBBIA

0
0 %

Женски Минималистички Цроп Топ направљен је од БИО органског памука, захваљујући којем је прозрачан и смањује знојење. Свеукупној прозрачности доприноси краћи, опуштенији крој са рукавима шишмиша , захваљујући којима ћете се осећати удобно без обзира на активност, спорт или слободно време.

На стању
5.590,00din.~(47.67 €)
Опис

Женски минималистички кроп топ има лабав крој и рукаве са крилима слепог миша, који изгледају сјајно и осећају се удобно

Женски минималистички Цроп Топ дизајниран је за све жене које желе да се осећају удобно без обзира на активност . Направљен је од БИО органског памука , захваљујући чему је веома прозрачан, што је нешто што ћете посебно ценити током врелих летњих дана. Његов практичан лабав крој са рукавима слепог миша не само да је изузетно удобан, већ даје врху привлачан изглед. Ако сте љубитељ моде, ценићете једноставан дизајн који чини горњи део лако комбинованим у одевне комбинације. Стога ће без сумње постати ваш омиљени пратилац и за спорт и за слободно време. Захваљујући оригиналном дизајну , можете га носити на различите начине - на пример, изгледа одлично преко једног држача.

       

Женски минималистички кроп топ и његове предности

  • удобан горњи део од БИО органског памука
  • предимензионирани дизајн
  • прозрачна
  • једноставан, лак за комбиновање дизајна
  • идеалан за спорт и друге активности

          

Материјал

100 % БИО органски памук

Табела величина

Величина КСС/С М/Л
Обим попрсја 72-90 цм 80-98 цм
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу