Ženska majica Train Like a Beast White - GymBeam

0%
0% (0)
Произвођач: GymBeam Clothing

Majicu Train Like a Beast bijele boje cijenit će svaka ljubiteljica fitnessa, koja u svom treningu daje sve od sebe. Napravljena je od 100% prerađenog pamuka, užeg je kroja, te s izrezom i natpisom "Train Like a Beast, Look Like a Beauty." (treniraj kao zvijer, izgledaj kao ljepotice). Je prigodna za vježbanje i za svakodnevno nošenje.

Више није доступно
Очекивана цена 799din.

Train Like a Beast: ženska majica za sve žene, koje u svom treningu daju sve od sebe

Majica Train Like a Beast u koju se jednostavno zaljubite. Bilo zbog materijala, koji je 100% prerađeni pamuk, zbog užeg kroja s lijepim izrezom u obliku slova V, ili lijepog dizajna i natpisa "Train Like a Beast, Look Like a Beauty." (treniraj kao zvijer, izgledaj kao ljepotice). Kao da je napravljena za žene, koje su pronašle same sebe u fitnessu i vole sve povezano s njim i u svom treningu daju sve od sebe. Ženska majica bijele boje ima kratki rukav s dvostrukim šivanjem i donji rub. Ova trend majica  sa životnom filozofijom  na prsima nema pregib u sredini. Zahvaljujući materijalu i svojstvima je prikladna za vježbanje ali i za svakodnevno nošenje. 

 

Kome je majica Train Like Beast namijenjena?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama, koje su slabe prema kvalitetnoj odjeći, bilo što se tiče materijala, bilo šivenja ili dizajna, ali uvijek gledaju i na ukus i stil. 

 

Tablica veličina majice Train Like A Beast

VeličinaSM
Širina 40 cm 42 cm
Dužina 60 cm 63 cm

 

Kako održavati majicu?

Majicu perite izvrnutu na temperaturi 30º C, i u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Више информација
Сезоналност seasonal
Главна категорија Мајице

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Customer reviews Ženska majica Train Like a Beast White - GymBeam
Write Your Own Review
Оцењујете:Ženska majica Train Like a Beast White - GymBeam
Ваша оцена
Veľkosť oblečenia Цена Посебна цена На стању
Питања купаца.
Напишите питање
Напишите одговор