Женски Фитнес Каиш Foam Pink - Harbinger

ПроизвођачHarbinger

100 %

Женски Фитнес Каиш Foam Pink је спортски каис за жене непогрешивог дизајна и функционалности. Флексибилно и лагано пенасто језгро гарантује максималну подршку доњем делу леђа. Проширена задња страна каиша савршено стабилизује мишиће за време вежбања. Све што требате да урадите је да провућете каиш кроз издржљиву челичну копчу и прилагодити величину појаса помоћу чичка.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Женски Фитнес Каиш Foam Pink - спортски каиш за жене са лаганим пенастим језгром за максималну удобност и сигурност за време вежбања

Женски Фитнес каиш Foam Pink је спортски каиш дизајниран за све љубитељке фитнеса. Каиш је комбинација непогрешивог модерног дизајна и савршене функционалности. Језгро појаса се састоји од флексибилне, али истовремено веома лагане поставе, која гарантује удобност и подршку доњем делу леђа. Чврста спољашња страна појаса савршено стабилизује мишиће леђа за време вежбања. Да бисте причврстили каиш, само га провуците кроз челичну копчу. Кука која се налази на крају појаса је на чичак траку и омогућава једноставно подешавање каиша.  

       

Женски Фитнес Каиш Foam Pink - Harbinger

 

Таблица величина

ВеличинеXSSM
Величине (цм) 61 - 71 71 - 81.3 81.3 - 91.4
Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу