ZMA® - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

ZMA® су веганске капсуле које садрже цинк, магнезијум и витамин Б6 за подршку метаболизму, синтези протеина и функционисању мишића. Осим тога, корисни су за здраве кости и зубе, плодност, ниво тестостерона и имунолошку функцију.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

ZMA® - комбинација цинка, магнезијума и витамина Б6 за имунитет, синтезу протеина и рад мишића

ZMA® су веганске капсуле са комбинацијом цинка, магнезијума и витамина Б6, не само за спортисте и активне особе. Цинк је минерал користан за синтезу протеина и правилан метаболизам макронутријената, киселина и база, угљених хидрата, масних киселина и витамина А. Важан је јер подстиче плодност, нормалан ниво тестостерона у крви и игра улогу у процесу деобе ћелија. Магнезијум је такође потребан за метаболизам, синтезу протеина, функцију мишића и здравље костију и зуба. Витамин Б6 јача имунолошки систем и доприноси правилном метаболизму важном за производњу енергије. Истовремено смањује осећај исцрпљености и умора и регулише хормоналну активност и функционисање нервног система. Узимањем цинка, магнезијума и витамина Б6 допунићете све потребне микронутријенте како бисте ојачали своје здравље.

 

ZMA® и његове предности

  • садржи цинк, магнезијум и витамин Б6
  • јача имунитет
  • потпомаже функцију мишића
  • доприноси синтези протеина
  • користан је за здраве кости и зубе
  • помаже правилном метаболизму
  • погодан је и за вегане

 

Састав

Витамин Б6 (од пиридоксина ХЦл), магнезијум (од магнезијумовог аспартата), цинк (од моно Л-метионина и цинковог аспартата).

 

Остале компоненте

Хипромелоза (целулозна капсула), пиринчано брашно и стеаринска киселина (биљни извор).

 

Дозирање

Узимајте 3 капсуле дневно (мушкарци) или 2 капсуле дневно (жене), по могућности на празан стомак, 30-60 минута пре спавања. За најбоље резултате га не узимајте са млечним производима или другом храном која садржи калцијум.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза - 3 капсуле за мушкарце (2 капсуле за жене)
Магнезијум (од магнезијумовог аспартата) 450 мг (300 мг)
Цинк (од моно Л-метионина и цинковог аспартата) 30 мг (20 мг)
Витамин Б-6 (од пиридоксина ХЦл) 15 мг (10 мг)

 

Упозорење

Само за одрасле. Ако сте трудни/дојите, узимате лекове или имате било каквих здравствених проблема, обратите се свом лекару. Чувати ван домашаја деце. Након отварања чувати на хладном, сувом и тамном месту.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу