ZMA - Optimum Nutrition

ПроизвођачOptimum Nutrition

100 %

ZMA је суплемент са великим садржајем три састојка - магнезијума, цинка и витамина Б6. Користан је за спортисте и особе са повећаном физичком активношћу које требају допунити минерале и витамине. Довољна количина магнезијума, цинка и Б6 има дејство на правилно функционисање људског организма.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

ZMA - изузетна комбинација минерала и аминокиселина за допуну хранљивих састојака и бољу регенерацију

ZMA произвођача Optimum nutrition је комбинација цинка, магнезијума и витамина Б6. Патентована мешавина минерала и витамина намењена је спортистима и активним особама јер имају већу потребу за хранљивим састојцима. Једна доза за мушкарца је као три капсуле које садрже 450 мг магнезијума, 30 мг цинка и 10,5 мг витамина Б6. Магнезијум је потребан за енергетски метаболизам, а његов недостатак манифестује се умором и слабошћу организма, мучнином, а такође и са губитком апетита. Цинк подржава имунолошки систем и отпорност на болести, витамин Б6 смањује умор и утиче на нормално функционисање нервног система. Комбинација три састојка ће допунити недостатак хранљивих састојака за квалитетан напредак у тренингу.

 

ZMA - Optimum Nutrition

 

ZMA и његове предности

  • патентована мешавина минерала и витамина
  • погодан за спортисте и особе са повећаном физичком активношћу
  • потпора метаболизму
  • смањује исцрпљености
  • помаже у одржавању психичких функција

 

Састав

ZMA мешавина (магнезијум у облику цитрата и оксида, цинк у облику аспартата и Л-монометионин сулфата, пиридоксин хидрохлорид), желатинска капсула, средство за учвршћивање (микрокристална целулоза), средство против сљепљивања (силицијум диоксид, магнезијумове соли масних киселина).

 

Дозирање

Препоручена дневна доза - 3 капсуле. Узимајте између оброка или пре спавања.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности3 капсуле
Магнезијум 450 мг
Цинк 30 мг
Витамин Б6 10,5 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није погодно за труднице ни дојиље. Чувајте на сувом и хладном месту. Заштитите од директне сунчеве светлости. Чувајте ван домашаја деце!

Упозорење о алергенима: Не садржи алергене.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу