100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides - Scitec Nutrition

ПроизвођачCountry Life

82 %

100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides је говеђи хидролизовани протеин са 83% учешћем беланчевина. Добија се од свежег говеђег меса без употребе хормона, затим је беланчевина ензиматски хидролизована - претходно пробављена и због тога је њена апсорпција и сварљивост веома брза. Садржи све есенцијалне аминокиселине, не садржи шећер ни много масти.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides - говеђи протеин са 83% учешћем претходно пробављених беланчевина и веома брзом апсорпцијом

100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides је комплексни протеин који се састоји од хидролизованих говеђих пептида и то ензиматски хидролизоване (претходно пробављене) говеђе беланчевине, што значи давје његова пробављивост и апсорпција јесте веома брза. Добијају се помоћу апликације притиска, који омогућује добијање оптималног хидролизата од свежег говеђег меса од 100% природног узгоја без коришћења хормона.100% хидролизовани БЕЕФ је извор свих есенцијалних аминокиселина, укључујући и оних 9, које организам не може сам произвести (хистидин, изолеуцин, леуцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин) и које морамо добијати из исхране.

  
100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides - Scitec Nutrition

100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides је 390% концентрованији извор беланчевина него прворазредни говеђи филе и са ниским садржајем масти. Не садржи додатни креатин. Беланчевине су извор азота и за живот важних аминокиселина, које су организму потребне због множења и одржавања ткива. 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides помаже расту и одржавању мишићне масе а такође и у очувању здравих костију.

 

100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides

  • садржи 100% говеђе беланчевине
  • потпомаже раст и регенерацију мишића
  • помаже одржавању мишићне масе, одржава и здраве кости
  • брза пробављивост и апсорпција
  • садржи све есенцијалне аминокиселине
  • има одличан укус
 

Састав

Хидролизовани говеђи изолат у облику пептида, арома (чоколада, бадем), обран какаов прах (10- 12%), емулзификатор (соја лецитин), средство за згушавање (ксантанска гума), заслађивачи (ацесулфам К, сукралоза).

 

Дозирање

Помешајте 1 мерицу (30 г) са 250 мл хладне воде, најбоље након тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус чоколада-бадем)1 доза (30 г)
Енергетска вредност 479 kJ / 114 кцал
Масти 1,5 г
   од тога засићене масне киселине 0,5 г
Сахариди < 0,5 г
   од тога шећери 0 г
Беланчевине 25 г
Влакна < 0,5 г
Со 0,41 г

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Немојте користити као надокнаду разнолике исхране. Складиштите ван домашаја мале деце.

Упозорење за алергичаре:Израђено у уређају у којем се обрађује млеко, соја, јаја, глутен,кикирики, ораси, рибе и ракови.

Више информација
Оцене10
Варијације производа
Питање о производу