Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ЗМА И ЗМБ

ЗМА И ЗМБ

ЗМА И ЗМБ

ЗМА И ЗМБ обухвата минерални комплекс и патентовану смесу цинка, магнезијума и витамина Б6. Дакле природне састојке код којих је било научно доказано да су ефикасан суплемент за регенерацију мишића, побољшање раста мишићне масе и снаге, а такође за повећање нивоа анаболичких хормона. ZMB и ZMA побољшавају квалитет сна, повећавају ниво тестостерона, снагу и побољшавају регенерацију.

Погледајте још

ZMA допуњава људском организму цинк, магнезијум и витамин Б6, дакле природне састојке које су неопходне за организам спортиста. Код ових састојака је било клинички доказано да помажу повећавати нивое анаболичких хормона попут тестостерона. Према истраживању суплементација од 30 мг цинка и 450 мг магнезијума може повећати ниво тестостерона чак за 30%.

 

Следећа предност узимања ZMA, и то нарочито у данашњем времену које је пуно стреса, је бољи сан. Много корисника који су имали проблема заспати и патили су од лаганог сна, били су изненађени дејствима ZMA и приметили су побољшање квалитета сна.

 

Цинк је есенцијални минерал са антиоксидацијским дејством који стимулише активност многих ензима у организму. Ови ензими су критични за велику количину биохемијских реакција, нарочито код протеинске синтезе или код молекуларног механизма који побољшава обнову, регенерацију и пораст мишићне масе.

 

Магнезијум је такође есенцијални минерал одговоран за велику количину реакција у организму. Важан је за здрав рад кардио-васкуларног система и наравно за здраве кости. Цинк у комбинацији са магнезијумом налази широку примену на подручју физичког здравља, али предности пружа и у продуктивности.

 

За кога је ZMA намењен?

ZMA препоручујемо узимати свима који желе постићи боље резултате у снази и у расту мишићне масе. Истина је да спортисти често пате од недостатка цинка, магнезијума и витамина Б6, што их ограничује да губе у своме напредовању. Ефекат недостатка цинка је био тестиран више пута а резултат је пропорционално смањивање мишићне снаге и тоталне радне способности мишића. Производ је погодан за мушкарце и жене без икаквог ризика. Нема никакве нуспојаве.

Сакрити опис
Shopping Options
Категорија
  Произвођач
  Less
  Укус
  Таблете
  Капсуле
  Текстура
  Мешавина
  Етикете производа
  Цена
  Цена од - до
  Filtriraj po
   • Вегетаријански (2)
   • Вегански (1)
   • Без глутена (7)
   • Без лактозе (7)
   • Био (7)
   • Без ГМО (4)
   • Aspartame Free (7)
  1. ZMA® - NOW Foods
   Процена:
   0% (0)
   Посебна цена   1.440,00 din.
  2. ZMA - Optimum Nutrition
   Процена:
   100% (1)
   Посебна цена   3.135,00 din.
  3. Tribu ZMA 90 таблета - Amix
   Процена:
   100% (3)
   Посебна цена   2.310,00 din.
  4. Zma PRO - Universal Nutrition
   Процена:
   100% (2)
   Посебна цена   2.590,00 din.
  5. Tribuactiv B6 - ActivLab
   Процена:
   94% (3)
   Посебна цена   950,00 din.
  6. ZMB6 - GymBeam
   Процена:
   85% (38)
   Посебна цена   1.040,00 din.
  7. ZMA - ActivLab
   Процена:
   90% (2)
   Посебна цена   1.680,00 din.

  7 Items

  Нисте пронашли оно што тражите? Контактирајте нас.