ZMA I ZMB

ZMA I ZMB obuhvata mineralni kompleks i patentovanu smesu cinka, magnezijuma i vitamina B6. Dakle prirodne sastojke kod kojih je bilo naučno dokazano da su efikasan suplement za regeneraciju mišića, poboljšanje rasta mišićne mase i snage, a takođe za povećanje nivoa anaboličkih hormona. ZMB i ZMA poboljšavaju kvalitet sna, povećavaju nivo testosterona, snagu i poboljšavaju regeneraciju.

 Прикажи више

ZMA dopunjava ljudskom organizmu cink, magnezijum i vitamin B6, dakle prirodne sastojke koje su neophodne za organizam sportista. Kod ovih sastojaka je bilo klinički dokazano da pomažu povećavati nivoe anaboličkih hormona poput testosterona. Prema istraživanju suplementacija od 30 mg cinka i 450 mg magnezijuma može povećati nivo testosterona čak za 30%.

 

Sledeća prednost uzimanja ZMA, i to naročito u današnjem vremenu koje je puno stresa, je bolji san. Mnogo korisnika koji su imali problema zaspati i patili su od laganog sna, bili su iznenađeni dejstvima ZMA i primetili su poboljšanje kvaliteta sna.

 

Cink je esencijalni mineral sa antioksidacijskim dejstvom koji stimuliše aktivnost mnogih enzima u organizmu. Ovi enzimi su kritični za veliku količinu biohemijskih reakcija, naročito kod proteinske sinteze ili kod molekularnog mehanizma koji poboljšava obnovu, regeneraciju i porast mišićne mase.

 

Magnezijum je takođe esencijalni mineral odgovoran za veliku količinu reakcija u organizmu. Važan je za zdrav rad kardio-vaskularnog sistema i naravno za zdrave kosti. Cink u kombinaciji sa magnezijumom nalazi široku primenu na području fizičkog zdravlja, ali prednosti pruža i u produktivnosti.

 

Za koga je ZMA namenjen?

ZMA preporučujemo uzimati svima koji žele postići bolje rezultate u snazi i u rastu mišićne mase. Istina je da sportisti često pate od nedostatka cinka, magnezijuma i vitamina B6, što ih ograničuje da gube u svome napredovanju. Efekat nedostatka cinka je bio testiran više puta a rezultat je proporcionalno smanjivanje mišićne snage i totalne radne sposobnosti mišića. Proizvod je pogodan za muškarce i žene bez ikakvog rizika. Nema nikakve nuspojave.

 Прикажи мање

3 Items

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. Amix (1)
 2. Optimum Nutrition (1)
 3. GymBeam (1)
Укус
 1. без укуса (2)
Таблете
 1. 90 табл. (2)
Color
 1. shadow (1)
Капсуле
 1. 120 капс. (1)
 2. 60 капс. (1)
Текстура
 1. таблете (2)
 2. капсуле (1)
Мешавина
 1. мешавина (3)
Врста производа
Цена
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (3)
Без глутена (3)
Без лактозе (3)
Био (3)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (3)
Без пластичног паковања (3)
Без аспартама (3)
 1. Tribu ZMA 90 таблета - Amix
  Tribu ZMA - Amix
  80%
  80 % (5)
  2.800,00din.
 2. ZMB6 - GymBeam
  ZMB6 - GymBeam
  89%
  89 % (80)
  Од 600,00din.
 3. ZMA - Optimum Nutrition
  Out of stock
  ZMA - Optimum Nutrition
  100%
  100 % (1)

3 Items