Login

Најновије вести из света фитнеса.

Почели сте радити на мршављењу, али сте након неколико недеља схватили да се то неће догодити само од себе? Зато постоје сагоревачи масти који помажу у сагоревању више калорија, а тиме поједностављују и убрзавају губитак килограма. Шта би један сагоревач масти требао садржати и како изабрати онај најбољи?

Постоји много начина како да хладне вечери учините пријатнијима. А шта може бити боље од дезерта са свежим воћем? Покушали смо улепшати вече са новим рецептом за протеински crumble са бобичастим воћем. Морамо вам признати да смо дефинитивно успели у томе! Дођите и уверите се и сами!

Авокадо има невероватан укус, а популаран је углавном због садржаја здравих масти које су изузетно корисне за организам. Испробајте наш једноставнии брзи рецепт за чамце од авокада пуњене јајима за доручак!

Замислите мекане крофне са слатким пуњењем, чоколадном глазуром и шареним преливима. Желите ли припремити ове примамљиве крофне? У том случају свакако испробајте наш рецепт за печене крофне од чоколаде са лиофилизованим малинама!

Откријте занимљиве укусе уз рецепт за вегански поке, познату и као poke bowl. Осим што је њена припрема веома једноставна, освојиће вас и свежином и лакоћом, због чега у њој можете уживати ​​било када!

Желите ли кремасти намаз од сира, пржене кромпириће или слатки дезерт? Научите да припремате своје омиљене посластице у лакшој и здравијој варијанти која неће уништити Ваше напоре да смршате.

Како мишићна маса расте и колико понављања бисте требали урадити? У овом чланку ћемо вам саветовати шта је најбоље за раст мишића или губитак килограма.