Пријава

Најновије вести из света фитнеса.

Шта јести после тренинга? У овом чланку ћете пронаћи практичне савете о суплементима, као и савете о оброцима који су одлични након тренинга снаге или издржљивости.

Ова укусна, освежавајућа коцка има само 120 кцал у једном комаду. Али одлично је заситна и задовољиће вашу жељу за слатким. Да ли бисте је волели као брзу ужину или укусан десерт уз кафу?

Високи захтеви и притисак на перформансе често нас приморавају да радимо пуним капацитетом. Међутим, споријим животом можете добити много више. Ово су неки од разлога зашто би требало да успорите.

Како ојачати и разрадити трбушњаке користећи лопту за вежбање? У овом чланку ћете пронаћи ефикасне вежбе за доњи део трбушњака, косих мишића и језгра. Постоје варијанте за почетнике и напредне, које можете радити код куће или у теретани.

Тениски и голферски лакат су ствари са којима се обично сусрећу спортисти, као и мање активни појединци. Шта их обично узрокује и које су разлике? Ово и још много тога ће бити откривено у нашем чланку.

Да ли се осећате као да су вам ноге изненада отекле и да вам цело тело постаје теже? Задржавање воде може бити кривац. У овом чланку ћемо размотрити зашто се то дешава и како се позабавити овим проблемом.

Данашњи рецепт пун протеина је пун укуса и намењен је свима који воле добру храну уз смањење удела угљених хидрата у исхрани. Комбинација козјег сира и брескве пријатно ће вас изненадити.