Остали протеини

Остали протеини је категорија производа која садржи различите врсте протеина. Они су суштински део здраве исхране за све људе. Сваки љубитељ фитнеса који жели да постигне своје циљеве може имати користи од њиховог довољног уноса. Протеини у овој категорији укључују различите природне мешавине из целих извора хране, али и мање уобичајене производе као што је Cricket Protein. Сви ови протеински прахови су богати аминокиселинама и прилагођени различитим потребама сваког од нас. У овој категорији, свако ко не може да узима традиционалне изворе протеина, као што су најпопуларнији протеини сурутке, биљни протеин или говеђи протеин, наћи ће одговарајући избор.

 Прикажи више

Поред тога, протеини садрже витамине, минерале и друге корисне састојке. Јављају се у исхрани и могу се наћи, на пример, у јајима, месу, махунаркама или житарицама. У нашем телу функционишу као главни грађевински блок за мишиће и неке ћелије имуног система. Помажу им да расту, одржавају и такође позитивно утичу на здравље костију. Протеин у праху можете мешати са водом, млеком или припремити укусан напитак у облику топле чоколаде.

Да бисте сазнали више о протеинима, прочитајте наш чланак Протеини и како одабрати најбољи. Ако сте заинтересовани за одређени унос, не пропустите чланак Када и колико протеина треба узимати за максималне резултате.

 Прикажи мање

1 Ставка

по страни
Set Ascending Direction
Произвођач
 1. GymBeam (1)
Укус
 1. чоколада (1)
 2. без укуса (1)
 3. ванила (1)
Паковање (г)
 1. 1000 г (1)
Текстура
 1. у праху (1)
Мешавина
 1. чист (1)
Метода обраде
 1. другачија обрада (1)
Извор протеина
 1. јаја (1)
Врста производа
Filtriraj po
Вегетаријански (1)
Вегански (1)
Без глутена (1)
Без лактозе (1)
Био (1)
Без ГМО (1)
Без вештачких заслађивача (1)
Без пластичног паковања (1)
Без аспартама (1)
 1. Egg Albumin - GymBeam
  Egg Albumin - GymBeam
  80%
  80 % (92)
  4.290,00din.

1 Ставка