24/7 Супер Мултивитамин - The Protein Works

ПроизвођачTPW

0
0 %

24/7 Супер Мултивитамин садржи витамине Б комплекса, витамине Ц, Е, А и К. Чак шта више, такођер садржи и минерале, попут магнезијума, цинка и гвожђа. У поређењу са другим мултивитаминима, производ ће вас пријатно изненадити са садржајем кофеина, коензима Q10, зеленог чаја и семенки лана. Савршен је за све особе које желе подржати своје здравље и имунитет.

Out of stock
Очекивана цена 1.650,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

24/7 Супер Мултивитамин - садржи витамине Б комплекса, као и витамине Ц, Е, А, К, затим минерале, зелени чај и семенке лана  

24/7 Супер Мултивитамин је комплекс витамина, минерала и других хранљивих састојака. Погодан је за све особе које желе подржати свој имунолошки систем као и целокупно здравље. Производ садржи витамине Б комплекса, конкретно витамине Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, Б7, Б9 и Б12. Захваљујући витамину Б2, додатак исхрани доприноси нормалном метаболизму, који је важан за производњу енергије и функционисање нервног система. Витамин Б12, на пример утиче на правилно функционисање психе, имунолошког система, али и смањење умора. Витамин Б6 има улогу у метаболизму протеина и гликогена. Такође садржи витамин Е, који помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса, витамин К, који утиче на правилно згрушавање крви, затим витамин А и витамин Ц, који подржавају апсорпцију гвожђа.

          

Гвожђе се такође садржи у производу. Важно је за организам јер доприноси правилном метаболизму, производњи црвених крвних зрнаца и преносу кисеоника у телу. Такође има позитивно дејство на имунолошки систем и смањује умор. Магнезијум утиче на исцрпљеност и умор, помаже у равнотежи електролита, и помаже у правилном функционисању нервног система, мишића, као и у синтези протеина. Неопходан је за раст и одржавање мишићне масе.

Додатак исхрани такође садржи кофеин, који може стимулисати тело, као и зелени чај и семенке лана, који су цењени због свог садржаја незасићених масних киселина, минерала и антиоксиданса.         
      

24/7 Супер Мултивитамин - The Protein Works

            

24/7 Супер Мултивитамин и његове предности

  • садржи 8 витамина Б комплекса, а такође и витамине Ц, А, Е, К
  • снабдева организам важним минералима попут цинка, магнезијума, калцијума, гвожђа и калијума
  • такођер садржи кофеин, семенке лана и коензим Q10
  • доприноси правилном функционисању имунолошког система, мишића, нервног система и згрушавања крви
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • утиче на синтезу протеина неопходних за одржавање и раст мишића
  • додатак исхрани је погодан за подстицање целокупног здравља и подршку имунолошком систему

                      

Састав  

Калцијум фосфат, микрокристална целулоза, магнезијум оксид, аскорбинска киселина, сојини изофлавони, семенке лана, пиридоксин хидрохлорид, тиамин хидрохлорид, калцијум пантотенат, рибофлавин, никотинамид БП грануле, поливинилпиролидон (везиво), ХПМЦ, глицерол, цитрусни биофлавоноиди, цинков сулфат хептахидрат, Сибирски гинсенг екстракт гуаране (22% кофеина), зелени чај (95% полифеноли), витамин Е, гвожђани фумарат, стеаринска киселина, Л-селенометионин, силицијум диоксид, магнезијум стеарат, витамин А, калијум хлорид, боракс (Натријум тетраборат декахидрат), манган (сулфит монохидрат), коензим Q10, витамин Д3, безводни бакар сулфат, витамин К, хром пиколинат, фолна киселина, калијум јодид, натријум молибдат, цијанокобаламин.

                   

Препоручена употреба 

Препоручује се узимање 4 таблете дневно. Узимајте 2 таблете ујутро и 2 таблете увече.

                    

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (2 таблете)
Калцијум 145 мг
Магнезијум 100 мг
Витамин Ц 100 мг
Изофлавони 32 мг
Семенке лана 80 мг
Витамин Б6 40 мг
Витамин Б1 40 мг
Витамин Б5 40 мг
Витамин Б2 40 мг
Витамин Б3 40 мг
Хесперидин 12.5 мг
Цинк 7.5 мг
Сибирски Гинсенг 30 мг
Екстракт Гуаране  30 мг
Кофеин 6.6 мг
Зелени чај (Полифеноли) 30 мг
Витамин E 12 мг
Гвожђе 7.5 мг
Селен 50 микрограма
Витамин A 750 микрограма
Калијум 5 мг
Бор 1 мг
Манган 2,5 мг
Коензим Q10 3 мг
Витамин Д3 5 микрограма
Бакар 1 мг
Витамин K 37.5 микрограма
Хром 50 микрограма
Фолна киселина 200 микрограма
Јод 75 микрограма
Молибден 25 микрограма
Витамин Б12 40 микрограма


                

Упозорење  

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Ако се бавите спортом, неопходно је да одржавате висок ниво витамина, минерала и хранљивих састојака, како би Ваш организам могао пратити захтевне тренинге. Препоручује се комбинација комплексних витамина у облику додатака исхрани за одржавање оптималног здравља и перформанси. На пример, мултивитамини, витамин Д3 у облику таблета, рибље уље у облику таблета и вегански витамин Б12 за особе које не конзумирају млечне производе.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу