Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Armageddon - VemoHerb

ПроизвођачVemoHerb

100 %

Armageddon је комплексни стимуланс пре-тренинга у праху са јединственим састојцима који ће вас припремити за било који изазов за време тренирања. Садржи популарне активне састојке као што су цитрулин малат, кофеин, аргинин, креатин, али и јединствени бугарски трибулус терестрис и екстракт црног бибера за максималну апсорпцију. 
 

 

На стању
4.390,00din.~(37.44 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Armageddon - комплексни стимуланс пре-тренинга који садржи јединствени бугарски трибулус припремиће вас за било који изазов током тренинга

Armageddon је комплексни стимуланс пре-тренинга у праху. То је додатак исхрани који садржи јединствене и ефикасне састојке. Уједно, садржи и добро познате састојке, као што је 200 мг кофеина у једној дози, који ће вас пријатно напунити енергијом за надолазећи тренинг. Цитрулин малат и аргинин имају утицај на снабдевање тела крвљу, тако припремајући ваше мишиће за тренинг. Креатин, чија је дневна доза 3 грама, повећава физичке перформансе током кратких и интензивних периода вежбања. Јединственост и функционалност овог стимуланса пре-тренинга је употпуњена бугарским трибулус терестрисом, са гарантованим 60%-ним садржајем протодиосцина и екстрактом црног бибера. Садржани витамин Ц доприноси смањењу умора и исцрпљености, а такође доприноси и одржавању нормалног функционисања имунолошког система за време и после интензивне физичке активности. Осим тога, стимуланс пре-тренинга садржи и 2000 мг BCAA по дози. 

                 

Сви ти састојци заједно могу вам помоћи и пробудити ваш скривени потенцијал и пружити максималне спортске перформансе. Само помешајте Armagedon са водом 20-30 минута пре вежбања и ништа вас неће зауставити у постизању постављених циљева за време тренинга. Осим тога, садржи састојке чистог биљног порекла, тако да је производ погодан и за вегане. 

         

Armageddon и његове предности

  • комплексни стимуланс пре-тренинга са активним састојцима 
  • долази у облику добро растопљивог праха 
  • садржи висококвалитетни бугарски трибулус терестрис 
  • садржи 200 мг кофеина по дози 
  • мотивисаће ће вас за тренинг 
  • доприноси смањењу исцрпљености и умора 
  • доприноси одржавању нормалног функционисања имунолошког система за време и након интензивне физичке активности 
  • потпомаже спортске перформансе 
  • погодно за вегане 

          

Састав

Малтодекстрин, цитрулин малат, креатин, регулатор киселости (лимунска киселина), Л-леуцин, заслађивач (стевиол гликозиди), екстракт Tribulus Terrestris, Л-изолеуцин, Л-валин, Л-аргинин, аскорбинска киселина, безводни кофеин, арома боровнице, боја (carmine), екстракт бибера, емулгатор (арапска гума). 

         

Препоручена употреба  

Помешајте 1/2-1 мерице (7,5 г - 15 г) са 250 мл воде у шејкеру. Узимајте 20-30 минута пре тренинга. Да бисте проверили толеранцију на састојке, у почетку почните са узимањем дозе од пола мерице (7,5 г), а ако је потребно, можете повећати на целу мерицу (15 г) пре следећег тренинга. 

                       

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (15 г)
Енергетска вредност 63 kJ / 15 кцал
Угљени хидрати 4 г
од којих шећери 0 г
Витамин Ц (аскорбинска киселина) 300 мг
Екстракт трибулус (Tribulus Terrestris) (надземни делови и плодови) * 500 мг
Екстракт црног бибера (плод) 10 мг
Безводни кофеин  200 мг
Цитрулин малат  4 г
Л-леуцин 1 г
Л-изолеуцин 500 мг
Л-валин 500 мг
Л-аргинин 300 мг
Креатин 2 г

* садржи 60% фуростанол сапонина (протодиосцин)

      

Упозорење

Додатак исхрани. Пратите препоручену дневну дозу. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику исхрану. Чувати на сувом и тамном месту. 

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу