BCAA Xtra Energy In Sport 250 мл - ActivLab

ПроизвођачActivlab

0
80 %

BCAA Xtra Energy In Sport садржи 4000 мг БЦАА аминокиселина са разгранатим ланцем у оптималној размери 2:1:1 и 80 мг кофеина, захваљујући чему је идеалан напитак. У практичној лименци овај напитак је погодан за непосредну конзумацију. Обезбеђује анаболизам и редукује млечну киселину. Без садржаја масти и шећера.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

BCAA Xtra Energy In Sport - RTD напитак пун БЦАА аминокиселина и кофеина који не садрже никакав шећер ни масти

BCAA XTRA Energy In Sport концентровани је извор ланчаних аминокиселина у облику ready to drink напитка који чак не морате ни да припремате унапред јер је спреман за непосредну конзумацију. Ланчане аминокиселине чине отприлике 1/3 тежине скелетних мишића, делују антикатаболички, а такође учествују у синтези мишићних беланчевина. Напитак убрзава регенерацију мишићне масе, има антикатаболичко дејство и редукује млечну киселину. Не садржи масти ни шећер.

  BCAA Xtra Energy In Sport 250 мл - ActivLab

Идеално решење за особе које желе повећати мишићну масу а такође и снагу без раста мишићног ткива. Препоручује се спортистима који тренирају издржљивост, али и реакреацијским спортистима. Убрзава регенерацију организма после напора. BCAA Xtra Energy In Sport садржи 4000 мг БЦАА у оптималнној размери 2:1:1 и 80 мг кофеина.

 

BCAA XTRA Energy In Sport и његове предности

  • убрзава регенерацију
  • спречава катаболизам
  • побољшава раст мишића
  • редукује млечну киселину
  • 4000 мг БЦАА
  • 80 мг кофеина

 

Састав

Вода, 20% концентрат сока од јабуке, Л-леуцин, Л-валин, Л-изолеуцин, регулатор киселости: лимунска киселина, арома, кофеин (0,03%), заслађивачи: сукралоза и стевиол-гликозиди, боја: бета каротен.

 

Дозирање

Узимајте 1 дозу (250 мл) 20 – 30 минута пре тренинга. Због садржаја кофеина не препоручује се узимање у вечерњим сатима. Најбоље сервирати хладно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредностиу 100 мл
Енергетска вредност 52,7 kJ / 12,4 кцал
Масти 0 г
   од тога засићене масти
0 г
Угљени хидрати
2 г
   од тога шећери
2 г
Беланчевине 1,1 г
Со 0 г
1 доза (250 мл)
Л-леуцин 2000 мг
Л-изолеуцин 1000 мг
Л-валин 1000 мг
Кофеин 80 мг

 

Упозорење

Производ не служи као замена разноликој и уравнотеженој исхрани. Чувајте ван домашаја деце и сунчевих зрака, на сувом месту на температури до 25 °Ц. Није погодно за децу, труднице и дојиље. Производ садржи кофеин.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу