БИО Маринирана цвекла - Auga

ПроизвођачAuga

0
0 %

БИО Маринирана цвекла у слатко-киселој саламури је хрскава цвекла, која је нарезана на мале кришке. Цвекла је погодна за директну конзумацију. Осим одличног свежег укуса, такође ћете ценити и њен уравнотежени прехрамбени састав и богат садржај витамина. Погодна је за салате, супе или као прилог разним јелима.

 

 

На стању
350,00din.~(2.98 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

БИО Маринирана цвекла у слатко-киселој саламури - хрскави комадићи сочне цвекле у слатко-киселој саламури са уравнотеженим прехрамбеним саставом

 
БИО Маринирана цвекла су укусни хрскави комадићи цвекле, који су погодни за директну конзумацију. Ова цвекла потиче са поља у којима се не користе хербициди, пестициди и хемијска ђубрива. Осим пуног свежег укуса, уживаћете у уравнотеженом прехрамбеном саставу, коју нуди ова квалитетна органска цвекла. Уосталом, цвекла се сматра сјајним извором витамина. Можете је додати у салате, супе или као прилог Вашим омиљеним јелима.
 

Састав

цвекла * 55%, вода, шећер *, алкохолно сирће *, морска со, зачини *.

* органски производ

 

Упутство за употребу

Маринирана цвекла је спремна за конзумацију. Благо кисели, хрскави и нарезани комадићи су идеални за салату, супу или као прилог.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност
179 kJ (42 кцал)
Масти 0.06 г
од којих засићене 0.01 г
Угљени хидрати 9.5 г
од којих шећери 7.8 г
Протеини 0.9 г
Со 1.4 г

 

Упозорење

Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом и тамном месту на температури 0 - 25 °Ц. Заштитити од смрзавања. Отворен производ чувати у фрижидеру и потрошити у року од 48 сати.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу