Биотин ВЕГЕ - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

100 %

Биотин ВЕГЕ су веганске капсуле које садрже биотин (витамин Б7), који подржава правилан метаболизам, одржавајући здравима кожу, косу и слузокожу, као и функционисање психе и нервног система.

Out of stock
Очекивана цена 700,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Биотин ВЕГЕ - витамин Б7 у облику веганских капсула

Биотин ВЕГЕ је витамин Б7 у облику веганских капсула. Биотин је растопљив у води и припада комплексу Б витамина. У људском организму благотворно делује на оптималан метаболизам, рад нервног система и психе, као и одржавање здравих слузокожа, косе и коже. Свака капсула садржи 2,5 мг биотина који потпомаже правилно функционисање организма.

 

Биотин ВЕГЕ и његове предности

  • 2,5 мг биотина (витамин Б7) по капсули
  • доприноси правилном метаболизму
  • подржава функционисање нервног система и психе
  • доприноси одржавању здраве косе, коже и слузокожа
  • капсуле су погодне и за вегане

 

Састав

Малтодекстрин, састав омотача(средство за повећање волумена: хидроксипропилметилцелулоза; средство за гелирање: геллан гума; боја: еритрозин, титанов диоксид, индиго кармин), Д-биотин (биотин).

 

Дозирање

Узмите 1 капсулу дневно, најбоље уз оброк да бисте искористили предности лека.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Биотин 2500 µg

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику исхрану. Препоручује се разнолика и уравнотежена исхрана и здрав начин живота. Не користите производ ако сте алергични на било који од састојака. Деца, труднице или дојиље не смеју узимати производ. Амбалажу чувати чврсто затвореном на сувом месту при температури од 15 до 25 °Ц. Заштитити од директне сунчеве светлости. Производ се производи у постројењу које прерађује друге састојке који садрже следеће алергене: млеко (укључујући лактозу), соју, кикирики, остале орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја, ракове, рибу.

Више информација
Оцене8
Варијације производа
Питање о производу