CLA - Muscle Pharm

ПроизвођачMusclePharm

0
0 %

CLA садржи најквалитетнију коњуговану линолеинску киселину и MCT уља, која побољшавају редукцију и сагоревање масти, убрзавају метаболизам, помажу усмеравати апетит, одржавати ниво шећера у крви и холестерола. Капсуле садрже екстра девичанско маслиново и авокадово уље, захваљујући чему повећавају ниво колагена у кожи и коси. CLA Core је погодан за сваку дијету, за дуготрајно узимање и не захтева паузу.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

CLA побољшава редукцију масти, убрзава метаболизам, блокира таложење масти, смањује апетит и побољшава целокупно здравље

CLA садржи најквалитетнију коњуговану линоленску киселину и MCT, што побољшава редукцију масти. Има предности омега-6, моно незасићених масти и триглицерида са средње дугим ланцем, што су масне киселине, које се природно налазе у месу и млечним производима. Триглицериди (MCT) омогућавају градити чисту мишићну масу а истовремено уклањају таложене телесне масти. Девичанско маслиново уље има такође много предности – помаже усмеравати апетит, одржава здрав ниво шећера у крви, побољшава процес сагоревања масти, има антиоксидацијска својства, делује противупално. Авокадово уље није редован састојак прехрамбених додатака, у CLA се налази зато да помаже одржавати исправан ниво холестерола и повећава ниво колагена у кожи и коси.

 

CLA и његове предности

  • садржи екстра девичанско маслиново уље и авокадово уље
  • садржи 1000 мг CLA у капсули
  • не садржи кофеин нити шећер, зато га је могуће узимати било када
  • побољшава сагоревање и уклањање масти
  • убрзава метаболизам
  • побољшава јачање и формирање фигуре
  • помаже смањивати телесну тежину
 

Дозирање

Узимајте 1 – 2 капсуле уз доручак, ручак и вечеру.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капс)
Калорије 10 kcal
Масти 1 g
CLA смеса1000 mg
Коњугована линолеинска киселина, екстра девичанско маслиново уље, авокадово уље.

 

Остали састојци

Желатин, вода.

   

Упозорење

Намирница намењена за посебну исхрану – погодна за спортисте. Производ није намењен за децу, труднице и дојиље. У случају здравствених поремећаја, посаветујте се са својим лекаром. Чувајте на сувом месту, на температури 15-25 °Ц. Након отварања употребите до 90 дана.


Упозорење за алергичаре: Производ је био обрађен у уређајима, где је такође могло бити обрађивано млеко, соја, јаја, ракови, ораси, кикирики.

 

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу