Compression T-shirt HG Armour Comp LS White - Under Armour

ПроизвођачUnder Armour

100 %

Компресијска мајица ХГ Армор Цомп ЛС направљена је од комбинације полиестера и еластана , што јој омогућава да савршено пристаје уз тело, поуздано упија зној и брзо се суши. Компресија помаже у смањењу вибрација мишића током физичке активности, доприносећи бољој удобности и већим перформансама . Погодан је за ношење самостално или као основни слој.

На стању
3.690,00din.~(31.47 €)
Опис

Компресијска мајица ХГ Армор Цомп ЛС помаже у смањењу вибрација мишића, што може довести до повећања перформанси и брже регенерације мишића

ХГ Армор Цомп ЛС компресијска кошуља је свестран одевни предмет са дугим рукавима који ћете уживати у теретани, на тренинзима издржљивости, али и за једноставне шетње и друге активности у слободно време. По хладном времену послужиће вам као ефикасан основни слој, али се може носити и самостално. Чим га обучете, одмах ћете приметити удобност коју пружа пријатан материјал, који ће савршено пристајати вашем телу захваљујући додатку еластана. То значи да не морате да бринете да ли ће вам бити превелика или премала – пристајаће вам као друга кожа. Материјал је углавном направљен од полиестера , који се истиче у апсорпцији зноја , а такође се брзо суши, што значи да ћете остати суви шта год да радите.

Посебно занимљива карактеристика ове кошуље је њена функција компресије . Дизајниран је да побољша вашу циркулацију крви, што узрокује бржу евакуацију лактата из ваших мишића , побољшавајући ваше перформансе и брзину регенерације мишића. Из тог разлога, компресијске мајице су посебно популарне међу спортистима који желе да максимизирају своје резултате . Једноставан дизајн кошуље се лако комбинује и изгледа одлично без обзира да ли је носите са хеланкама, џогерима или шортсевима.

ХГ Армор Цомп ЛС компресијска мајица и њене предности

  • направљен од комбинације полиестера и еластана
  • дугачак рукав
  • савршено се прилагођава фигури
  • поуздано упија зној
  • брзо се суши
  • компримује мишиће
  • може се носити самостално или као основни слој зими
  • дизајниран да смањи вибрације мишића и побољша перформансе
  • добро се комбинује са другом одећом

Табела величина

Величина С М Л КСЛ КСКСЛ
Обим груди 86-92 цм 96-102 цм 106-112 цм 116-122 цм 127-132 цм
струк 72-76 цм 80-85 цм 89-94 цм 99-104 цм 109-116 цм

Материјал

84 % полиестер, 16 % еластан

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу