Slavimo naš 10. rođendan uz 10% popusta na sve GymBeam proizvode! Ponuda vredi samo danas uz kod: 10YEARSGB

Филети туњевине у маслиновом уљу 120 г - Aveiro

ПроизвођачAveiro

100 %

Филети туњевине у маслиновом уљу су веома укусни и лако сварљиви. Откријте апсолутно нови укус пругасте туне, чије је месо ручно обрађивано на породичној фарми. Да ли се ради о класичним филетима туњевине са сочном поморанџом и комадићима цимета, са сушеним парадајзом, пири-пири папричицом или у мексичкој салати – своје место ће свакако наћи у јеловнику сваког гурмана.


На стању
8.190,00din.~(69.84 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Филети од пругасте туне у маслиновом уљу са одличним укусом,пореклом из Португала,са породичне фарме

Филети од пругасте туњевине познато је то да садржи много мање живе, чиме је здравија за људски организам. Ови филети су веома укусни и лако сварљиви, а обогаћени су типичним мирисом и укусом маслиновог уља.

  Филети туњевине у маслиновом уљу 120 г - Aveiro

Откријте апсолутно нови укус туњевине – ручно обрађивани филети од пругасте туне у маслиновом уљу са укусом поморанџе и цимета. Филети су обогаћени јаком аромом сочне поморанџе са изразитим укусом цимета. Не ради се ни о никаквом вештачком укусу, тачније супротно, у конзерви ћете наћи и комадић поморанџе и цели комад цимета. Варијанта обогаћена комадићима сушеног парадајза и целом пири-пири папричицом, која даје благо оштар укус, проузрокује пријатан и фин доживљај укуса који је уравнотежен оштром пири-пири папричицом. Укусна мексичка салата са поштеним комадићима туњевине, кукурузом, пасуљем, луком, маслиновим уљем, мало сока од лимете за арому, са пири-пири папричицом је веома укусна салата, а додатно и веома лако сварљива. Уравнотежен укус чини комбинација кукуруза, пасуља и лука а савршеност подвлачи арома сока од лимете.

 

Да ли се ради о класичним филетима туњевине у маслиновом уљу са сочном поморанџом и комадићима цимета,да ли са сушеним парадајзом или пири-пири папричицом,
да ли у мексичкој салати – своје место ће свака од ових посластица наћи свакако у јеловнику сваког гурмана.

 

Филети туњевине у уљу и њихове предности

  • комадићи пругасте туне
  • никаква индустријска производња
  • ручно обрађивани производи најбољег квалитета
  • са породичне фарме са традицијом од 1928. године
  • одличан укус
  • земља порекла: Португалија

 

Састав

Укус са јабукама, сушеним парадајзом и пири-пири папричицом: Филети од пругасте туне (65%), маслиново уље (18%), јабука (9%), сушени парадајз (6%), чили папричица у праху, со.

 

Укус са поморанџом и целим комадом цимета: Филети од пругасте туне (65%), маслиново уље (24%), поморанџа (8%), цимет (2%), со.

 

Укус мексичка салата: Филети од пругасте туне (35%), маслиново уље (10%), поврће у разним количинама (црвени пасуљ (24%), сладак кукуруз (24%), лук (5%)), чили папричица, природни сок од лимуна, шећер, со.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности (100 г)Olive oilMexican saladApple dried tomato & piri piriOrange & cinnamon
Енергетска вредност 702 kj / 167 кцал 508 kJ / 121 кцал 806 kj / 208 кцал 838 kJ / 201 кцал
Масти 6,3 г 2,9 г 9,4 г 10,6 г
    од тога засићене масти
0,9 г 0,5 г 1,3 г 1,6 г
Угљени хидрати
0 г 6 г 0 г 0 г
   од тога шећери
0 г 0,5 г 0 г 0 г
Беланчевине 27 г 16,4 г 24,9 г 25,1 г
Со 1 г 1,28 г 1,69 г 1,28 г
Више информација
Оцене15
Варијације производа
Питање о производу