Гимнастичка лопта Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

ПроизвођачPower System

0
0 %

Power GymBall је гимнастичка лопта за фитнес - нестабилно помагало за јачање стабилности, равнотеже и боље држање тела. Користићете је у најразличитијим вежбама и тако ће вас натерати да одржавате исправан положај карлице која је полазна тачка за правилно држање остатка тела. Са њоме ће те се одлично презнојити, ојачаћете опуштене мишиће, истегнути се и опустити.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Гимнастичка лопта за фитнес Power Gymball - савршено помагало за вежбање побољшања стабилности,равнотеже и правилног држања тела

Power Gymball је гимнастичка лопта коју ће те искористити код најразличитијих вежби. Лопта за фитнес је нестабилно помагало за вежбање, тако да је особа која на њој седи присиљена да при и најмањем покрету активира свој дубоки мишићни састав за стабилизацију, например дубоке леђне мишиће који одржавају нашу кичму исправљеном. Омогућиће да се промене услови статичног оптерећења кичме у корист покрета. Лопта ће нас присилити да одржавамо правилан положај карлице која је полазна тачка за правилно држање остатка тела. Лопта нам својим деловањем помаже одржавати језгро вертебралних дискова у правилном положају и спречити њено кривљење према спиналном каналу. Послужиће као алтернатива за канцеларијску столицу, код компјутера или школских клупа. На часовима вежби са лоптом ће те се ознојити, ојачати опуштене мишиће, истегнути се и опустити.

 
 Гимнастичка лопта Power Gymball 85 cm PS-4018 - Power System

Гимнастичка лопта за фитнес Power Gymball и њене предности

  • тонира мишиће целог тела и повећава физичку кондицију
  • побољшава савитљивост, уравнотеженост и држање тела
  • идеална за превенцију и смањење болова у доњем делу леђа
  • површинска структура са посебном обрадом против изненадног пуцања
  • максимално оптерећење 300 кг
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу