Glutamine Drink – Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

0
0 %

Glutamine Drink је сежи воћни напитак са 5,5 г Л-глутамина у једној порцији. То је неесенцијална аминокиселина и њен ниво у мишићима опада за време захтевних тренинга и спортова. Зато је важно уносити га путем исхране или додатака. Glutamine Drink је обогаћен витамином Ц, Б6, Б12, магнезијумом и важном аминокиселином неопходном за раст мишића, у облику Л-леуцина за најефикаснију функционалност. Идеалан је за после тренинга или пре спавања.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Glutamine Drink – свежи воћни напитак, који садржи 5,5 г Л-глутамина, Л-леуцина, важних витамина и магнезијума

Glutamine Drink је свежи напитак са воћним укусом који садржи 5,5 г Л-глутамина у једној порцији. Припада низу неесенцијалних аминокиселина које наш организам може произвести само од себе. То је најзаступљенија аминокиселина у пругастим мишићима. Ниво глутамина опада за време захтевних тренинга, зато је важно надокнадити га у облику додатака исхрани.

                               

Glutamine Drink је такође обогаћен и витамином Ц, Б6, Б12, магнезијумом, али и другим аминокиселинама, односно Л-цистеином или Л-леуцином, који се сматра најважнијом аминокиселином неопходном за раст мишића. То је зато што може ефикасно стимулисати стварање нових мишићних протеина. Витамин Ц са витаминима Б6 и Б12 доприноси правилној функцији имунолошког система, а такође смањује умор или замор. Сличан је магнезијуму, који такође доприноси равнотежи електролита. Glutamine Drink је лако растопљив, идеалан за употребу после тренинга или пре спавања. 

                         

Glutamine Drink и његове предности

 

  • напитак који садржи 5,5 г Л-глутамина у једној порцији
  • садржи витамине Ц, Б6, Б12 и магнезијум
  • доприноси смањењу умора и замора
  • доприноси правилној функцији имунолошког система
  • обогаћен аминокиселинама Л-цистеином и Л-леуцином
  • садржи леуцин, који утиче на синтезу мишића
  • има свежи воћни укус

                             

Састав

 

Укус лубенице: Л-глутамин, леуцин у праху (Л-леуцин, емулгатор: лецитини), киселина (лимунска киселина), магнезијум цитрат, арома, Л-цистеин хидрохлорид, заслађивачи (ацесулфам К, сукралоза), уља екстракта цвекле и шафранике, Л-аскорбинска киселина, цијанокобаламин, пиридоксин хидрохлорид.

Укус воћног пунча: Л-глутамин, киселина (лимунска киселина), леуцин у праху (Л-леуцин, емулгатори: лецитини), магнезијум цитрат, арома, Л-цистеин хидрохлорид, заслађивач (ацесулфам К, сукралоза; Л-аскорбинска киселина), боја (каротени), цијанокобаламин, пиридоксин хидрохлорид.                   

                              

Препоручена употреба

Помешајте 10 г праха (2 мерице) са 250 мл воде. Добро промешајте и пијте по могућноти после тренинга или пре спавања. Узимајте највише једну дозу дневно.

                         

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (10 г)
Енергетска вредност 165 kJ / 39 кцал
Масти 0,1 г
од чега засићене масне киселине 0,1 г
Угљени хидрати 0,4 г
од чега шећери 0,2 г
Протеини 7,7 г
Натријум 0,01 г
Vitamini i minerali1 порција  (10 г)
Витамин Ц 40 мг
Витамин Б6 0,7 мг
Витамин Б12 1,3 мцг
Магнезијум 94 мг
Аминокиселине1 порција  (10 г)
Л-цистеин 0,25 г
Л-глутамин / Л-глутаминска киселина 5,5 г
Л-леуцин 1,5 г
                           

Упозорење

Овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувајте на хладном и сувом месту ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Информације о алергенима: Може садржати трагове глутена, јаја, соје, млека и шкољки.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу