Гуарана - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

93 %

Гуарана су таблете са екстрактом гуаране - Paullinia Cupana, врло добро позната као стимуланс са великим садржајем кофеина. Свака таблета садржи 500 мг екстракта, од чега је 110 мг кофеин.

На стању
900,00din.~(7.68 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Гуарана - популарни природни стимуланс са великим садржајем кофеина

Гуарана су таблете са екстрактом гуаране. То је биљка која се службено назива Paullinia Cupana. Гуарана је веома добро позната по својим стимулативним дејствима због кофеина којег садржи. Једна доза је 500 мг екстракта гуаране, а садржај кофеина у једној дози је 22% (110 мг). Једно паковање садржи 90 таблета, што је 90 појединачних доза гуаране.

 

Гуарана и њене предности

  • популарни природни стимуланс
  • једна доза садржи 110 мг кофеина
  • има стимулативна дејства
  • у практичном је облику таблета

 

Састав

Екстракт семенки гуаране (Paullinia Cupana) стандардизовано на садржај кофеина од 22%, средства за учвршћивање: калцијум фосфат, микрокристална целулоза, средство против згрудњавања: магнезијумске соли масних киселина, силика.

 

Дозирање

Узимајте 1 таблету дневно уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 таблета)
Екстракт семенки гуаране 500 мг
- укључујући кофеин (22%) 110 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику исхрану. Препоручује се уравнотежена исхрана и здрав начин живота. Ако сте алергични на било који од састојака немојте узимати производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати амбалажу добро затвореном, на сувом месту и на собној температури. Заштитити од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце. Садржи кофеин: није погодно за децу ни труднице (садржај кофеина је 110 мг по дози). Немојте пити са другим производима који су извор кофеина или другим састојцима сличног дејства.

Производ се производи у постројењу у којем се прерађују намирнице које садрже следеће алергене: млеко (укључује лактозу), соју, кикирики, друге орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја, ракове и рибу.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу