Hemo Rage Black Ultra Concentrate 252 г - Nutrex

ПроизвођачNutrex

64 %

Hemo Rage Black Ultra Concentratе је ултра јаки стимуланс пре тренинга, који је пригодан за професионалце, напредне, али и за обичне спортисте почетнике. Hemo Rage вас разбуди толико да заборавите на осећај умора и слабости. Максимализује снагу и перформанс толико, да померите своје границе.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Hemo Rage Black Ultra Concentrate - стимуланс пре тренинга за интензивни осећај чисте енергије

Hemo Rage Black Ultra Concentrate је стимуланс пре тренинга и једна мерица њега вам може припремити ум за вежбање и загрејати ваше тело. Искусите на сопственој кожи интензивни осећај чисте енергије и максималног фокусирања. Уз то сасвим нови Hemorage не садржи DMAA или друге допинг материје.

 Hemo Rage Black Ultra Concentrate 252 г - Nutrex

 

Узмите га пре тренинга и потисните своје способности до максимума. Заборавите осећај умора и слабости. Не постоји тако тежаг тег који не бисте могли савладати. Припремите се за максимум крви и храњивих материја у мишићима. Након ниједног другог стимуланса нећете се осећати овако. Ако се узме на дан без тренинга осећаћете се срећнији, задовољнији и без умора. Ефекте ћете осећати током дугих сати. Осим тога, након конзумације нећете осетити пад енергије, као што је случај са другим производима.

 

Hemo Rage Black Ultra Concentrate и његове предности

  • ултра концентрирани бустер пре тренинга
  • подстиче високу енергију и фокус
  • повећава интензитет тренинга
  • повећава снагу и перформанс
  • појачава ефекат пумпања
  • само једна доза и осетите талас енергије
 

Састав

Природне и вештачке ароме, натријум цитрат, лимунска киселина, натријум хлорид, силицијум, ксантанска гума,
ацесулфам-К, сукралоза, Allura Red (П129)

 

Дозирање

Помешајте једну мерицу са 150-250 мл воде и узмите 30 - 45 минута пре тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 мерица (8,4 g)
Натријум 239 mg
Хлорид 122 mg
BEYOND EXTREME UNDERGROUND PRE-WORKOUT DETONATOR
Креатин монохидрат 2 000 mg
Таурин 1 500 mg
Л-аргинин алфа кетоглутарат 1 000 mg
Ацетил-Л-тирозин
350 mg
Caffeine Anhydrous 300 g
Paullinia Cupana 100 g
Citrus Aurantium 40 g

  

Упозорење

Високи садржај кофеина. Није намењен дојиљама и трудницама нити особама осетљивим на кофеин и особама млађима од 18 година. Немојте узимати ако имате проблема с високим крвним притиском, срцем, бубрезима, штитном жлездом или психијатријске потешкоће, потешкоће мокрења, увећану простату, анксиозност, депресије, нападе или мождани удар. Посаветујте се с лекаром о употреби овог производа ако узимате антидепресиве, инхибиторе MAO или било које лекове на препоруку лекара. За време узимања овог производа ограничите узимање лекова, хране и напитака, који садрже кофеин. Високе количине кофеина могу изазвати нервозу, несаницу, раздражљивост и убрзани пулс срца. Престаните узимати ако се појави било који од симптома. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Складиштите ван домашаја деце. Складиштите на хладном и сувом месту у температури 15-25 °Ц.

Упозорење за алергичаре: Израђено у уређају у којем се обрађуј производи које садрже млеко, јаја, соју, ракове, пшеницу и орахе.

 

Више информација
Оцене18
Варијације производа
Питање о производу