High Protein Drink - Ehrmann

ПроизвођачEhrmann

100 %

High Protein Drink је идеалан као снек за особе које живе ужурбано, а желе своје тело снабдети квалитетним протеинима, јер у једном паковању има тачно 20 г протеина. Протеини су углавном важни јер доприносе стварању и одржавању мишићне масе. High Protein Drink се може похвалити са ниским садржајем масти и угљених хидрата, захваљујући чему је погодан за губљење килограма.

 

На стању
2.850,00din.~(24.30 €)
Опис

High Protein Drink - брзи снек са садржајем од 20 г протеина, али и ниским садржајем шећера и масти

High Protein Drink је одличан снек када сте у журби, а у исто време желите појести нешто лагано и свом организму пружити квалитетне хранљиве састојке. Једно паковање садржи 20 г протеина, који утичу на одржавање и раст мишићне масе, као и на здравље костију. Због тога није изненађујуће да су једнако важни за спортисте али и за мање активне особе. Овај кремасти напитак се истиче због свог ниског садржаја угљених хидрата и масти. Због тога, у њему можете уживати чак и ако покушавате изгубити на тежини. Не садржи лактозу, тако да је погодан за особе које су интолерантне на лактозу. Можете га пити самог или га користити за припрему смутија који је пун протеина. 

      

High Protein Drink и његове предности

  • једно паковање садржи 20 г протеина
  • има низак садржај угљених хидрата и масти
  • помаже у одржавању и изградњи мишићне масе и одржавању здравља костију
  • не садржи лактозу
  • идеалан као снек и то не само када сте у журби

           

Састав

Укус Chocolate: 94% обрано млеко, 5% млечних протеина, 1% какао у праху, лактаза, средство за згушњавање: карагенан, заслађивачи (Е 950, Е 955), природне ароме, кухињска со.  

Укус Caffee latte: 94% обрано млеко, 5% млечних протеина, лактаза, 0,3% екстракт кафе, кофеин, средство за згушњавање: карагенан, заслађивачи (Е 950, Е 955), арома, боја: каротен, обични карамел, со, садржај кофеина 40 мг / 100 мл

Укус Banana: 94% обрано млеко, 5% млечних протеина, банана у праху, лактаза, средство за згушњавање: карагенан, заслађивачи (Е 950, Е 955), арома, боја: каротен.

Укус Strawberry: 94% обрано млеко, 5% млечних протеина, суве јагоде, лактаза, средство за згушњавање: карагенан, заслађивачи (Е 950, Е 955), арома, боја: каротени.

       

Препоручена употреба   

Ehrmann High Protein Drink је намењен за директно конзумирање.   

                

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности (сви укуси)100 г
Енергетска вредност 

221 kJ / 52 кцал

Масти 0.1 г
  од којих засићене масти <0.1 г
Угљени хидрати 4.8 г
  од којих шећери 4.8 г
Протеини 8 г
Со 0.11 г
 
        

Упозорење

Неотворени производ можете чувати на собној температури. Међутим, пре конзумације се препоручује хлађење истог.   

Информације о алергенима: Алергени су у саставу производа наведени подебљаним словима. 

Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу