HMB 500 мг- Reflex Nutrition

ПроизвођачReflex Nutrition

100 %

HMB 500 мг, такође познат и као бета-хидрокси-бета-метилбутират, активни је метаболит леуцина који је најважнија аминокиселина у БЦАА групи. Такође се природно производи у малим количинама у организму, а његова примарна функција је да обезбеди раст и одржавање мишићне масе.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

HMB 500 мг - метаболит леуцина који обезбеђује раст и одржавање мишићне масе

HMB 500 мг, или бета-хидрокси-бета-метилбутират, активни је метаболит леуцина који је најважнија аминокиселина у БЦАА групи. Такође се појављује у мањим количинама природно у нашем организму, где се формира у мишићним ћелијама за време разградње леуцина. Његова примарна функција је стимулација синтезе протеина што обезбеђује производњу протеина. Ово су основни градивни блокови мишићног ткива које је укључено у раст и одржавање мишићне масе. Већ једна желатинска капсула садржи до 500 мг чистог ХМБ-а што спречава распадање мишића.

 

HMB 500 мг и његове предности

  • активни метаболит леуцина
  • обезбеђује стварање протеина
  • потпомаже раст и одржавање мишићне масе
  • свака таблета садржи до 500 мг чистог ХМБ

 

Састав

1 желатинска капсула садржи: 500 мг калцијум хидроксиметилбутирата (ХМБ), средство против згрудњавања магнезијум стеарат, силицијум диоксид.

 

Дозирање

Данима тренинга: узмите 3 капсуле 20-30 минута пре тренинга и још 3 капсуле одмах после тренинга.
Данима када не тренирате: узмите 3 капсуле пре доручка и још 3 капсуле пре вечере.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
HMB 500 мг

 

Упозорење

Следите препоручени поступак дозирања. Није погодно за децу и особе млађе од 16 година, труднице и дојиље. Чувати ван домашаја деце. Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Овај додатак не замењује разнолику исхрану. Чувати на хладном и сувом месту.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу