Креатин 3-Creatine Malate - All Nutrition

ПроизвођачAll Nutrition

70 %

3-Creatine Malate је висококвалитетан  3-креатин малат с додатком аминокиселине таурин и витамина Б6. Овај побољшани облик креатина боље се отапа и има бољи стабилитет. Креатин повећава телесну продуктивност и побољшава пораст мишићне масе. Витамин Б6 смањује осећај умора и побољшава метаболизам беланчевина и гликогена.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Tri-Creatine Malate је квалитетан 3-креатин малат с додатком аминокиселине таурин и витамина Б6 за још бољу продуктивност и исправни метаболизам

Tri-Creatine Malate је висококонцентрисани 3-креатин малат с додатком аминокиселине таурин и витамина Б6. Креатин малат побољшан је облик креатина – на 3 молекуле креатина везана је јабучна киселина, захваљујући чему овај се облик креатина боље отапа и има бољи стабилитет. Креатин повећава телесну продуктивност код вежби које следе једна за другом и имају кратко трајање и високи интензитет. Витамин Б6 смањује осећај умора и побољшава метаболизам беланчевина и гликогена.

 Креатин 3-Creatine Malate - All Nutrition


3-Creatine Malate и његове предности

  • висококвалитетан креатин
  • обогаћен аминокиселином таурин и витамином Б6
  • повећава снагу мишића и истрајност
  • стимулише пораст мишићне масе
  • убрзава регенерацију после тренинга
  • има анаболичко и антикатаболичко деловање

 

Састав

Три-креатин малат, таурин, витамин Б6, стабилизатор: Е414, регулатор киселости: лимунска киселина, заслађивач: сукралоза.

 

Дозирање

Дневно узимајте 1 дозу (3 г) промешану у 300 мл воде или сока. Данима када тренирате узимајте једну порцију непосредно пре тренинга, а данима када не тренирате узимајте једну порцију ујутру након што се пробудите.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (3 g)
Три-креатин малат
2400 mg
    од тога креатин
1800 mg
Таурин 300 mg
Витамин Б6 1,5 mg

 

Упозорење

 

Намирница намењена за посебну исхрану – погодна за спортисте. Чувајте ван домашаја деце! Није погодно за децу, труднице и дојиље. Чувајте на сувом месту ван домашаја сунчевог светла на температури 5 – 25 °Ц. Произвођач не одговара за штете узроковане неисправним узимањем или коришћењем производа. У случају здравствених тегоба посаветујте се пре узимања са својим лекаром.

Упозорење за алергичаре: Произведено у уређају у којем су такође могла бити обрађивана јаја, ораси, сусам, кикирики, рибе, ракови и пшенични производи.

 

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу