Креатин (Creapure®) - Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

0
0 %

Креатин (Creapure®) садржи 100 % чист креатин монохидрат без икаквих баластних састојака. Један је од најпознатијих додатака исхрани у свету фитнеса који се користи за повећање физичких перформанси у разним спортовима, попут тренинга снаге, HIIT-а или спринта. Погодан је и за почетнике и за напредне спортисте.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Креатин (Creapure®) - 100 % чисти креатин монохидрат са Creapure® ознаком највишег квалитета и без баластних састојака

Creatine (Creapure®) састоји се од 100 % креатин монохидрата Creapure®. Креатин са ознаком Creapure гарантује највишу чистоћу и квалитету креатина. Садржи 3 г креатина у једној порцији. Један је од најпопуларнијих додатака исхрани за спортисте који се већ дуги низ година користи у свету фитнеса. Креатин монохидрат предмет је најзначајнијег броја истраживања што га чини најефикаснијом врстом креатина. Користи се за повећање физичких перформанси за време кратких узастопних серија веома интензивног тренирања. Услов је унос 3 г креатин монохидрата сваки дан, до чега можете лако доћи са овим додатком креатина.

         

Погодан је за почетнике, али и напредне спортисте који тренирају снагу, HIIT, бициклизам, спринт, борилачке вештине, фудбал, хокеј и сличне активности усмерене на експлозивност. Овај креатин је добро растопљив и можете га помешати са водом, додати у сок или пиће за тренинг.

        

Creatine (Creapure®) и његове предности

  • најквалитетнији и најчистији креатин монохидрат са ознаком Creapure®
  • садржи 3 г креатина по оброку
  • један од најефикаснијих врста креатина
  • погодно за почетнике као и за напредне спортисте
  • добра растопљивост
  • користи се за повећање физичких перформанси

                    

Састав

100 % креатин монохидрат (Creapure®).

                

Препоручена употреба

Помешајте 3 г креатина (Creapure®) (1 мерица) са водом или пићем по вашем избору. Можете мешати креатин са протеинским шејком данима када тренирате, и то после тренинга, распоредити га током дана када не тренирате или га, на пример, ујутро умешати у воду или воћни сок.

                        

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (3 г)
Креатин 3 г

                                                    

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на хладном и сувом месту, ван домашаја мале деце. Може довести до повећања тежине. Производ није намењен дуготрајнијој употреби.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу