Креатин Монохидрат – Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

0
20 %

Креатин Монохидрат је популаран додатак исхрани у облику праха, који садржи 5 г креатина у једној ефикасној порцији. То је природна материја која се такође може наћи и у нашем организму. Употребљава се за повећање физичке ефикасности за време интензивног вежбања. Сваки спортиста, који озбиљно схвата тренинг, цениће његова дејства.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Креатин монохидрат – најпознатији креатин у добро растопљивом облику, који се употребљава за повећање физичке ефикасности

Креатин Монохидрате садржи најпознатији облик креатина у микронизованом облику. Та материја се природно јавља у људском телу, а организам га чак и сам од себе производи. Креатин монохидрат предмет је највећег броја истраживања и,због тога, сматра се најефикаснијим и најделотворнијим обликом креатина. Мишићима је потребан за обнову потрошене енергије, која је позната и као ATP. Конзумира се за време интензивног вежбања и разних других активности које захтевају експлозивност, попут спринта, тренинга скакања, HIIT-а или кратких интензивних делова утакмице фудбала, хокеја или других тимских спортова.

                                         

Креатин монохидрат употребљава се за регенерацију новог ATP-а и зато доприноси повећаној физичкој ефикасности за време захтевног и интензивног тренинга. Његова дејства свидеће се свима који озбиљно схватају свој тренинг. Има вегански састав и погодан је и за почетнике и за искусне спортисте. Можете га мешати са водом, али и са соком или као део протеинског напитка после тренинга. Један је од основних додатака који се употребљавају за изградњу мишићне масе и повећање снаге. Постићи ћете његово благотворно дејство у облику повећања ефикасности, за време серија краткотрајног вежбања и вежбања високог интензитета ако узимате 3 г креатина дневно, што неће представљати проблем уз овај производ.

                                                      

Креатин монохидрат и његове предности

  • садржи креатин монохидрат у облику финог и лако растопљивог праха
  • садржи 5 г креатина по порцији
  • један од најпознатијих и најефикаснијих облика креатина
  • употребљава се за обнову енергије познате као ATP
  • повећава физичку ефикасност за време интензивног вежбања
  • погодан је за вегане, почетнике као и напредне спортисте разних спортова
  • може се мешати са водом, соком или напитком за тренинг

                              

Састав

100 % микронизовани креатин монохидрат.

                                         

Препоручена употреба

Помешајте 1 мерицу (5 г) креатина у праху са водом или соком и по могућности конзумирајте након лаганог оброка. Узимајте 1 порцију дневно.

                           

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 порција (5 г)
Креатин монохидрат 5 г
од чега креатин 4,5 г
           

Упозорење:

Чувајте на хладном и сувом месту, ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Немојте употребљавати као замену за разнолику и уравнотежену исхрану. 

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу