Majica Hard Work Grey - GymBeam

ПроизвођачGymBeam Clothing

100 %

Majica Hard Work sive boje s modernim natpisom"Hard Work beats talent" je "must have" u garderobi svih onih, koji vjeruju u naporan rad. Napravljena je od 100% predpranog pamuka, te je zbog toga pogodna ne samo za svakodnevno nošenje, već i za teretanu. Osim toga, ne uzrokuje alergijske reakcije pri znojenju.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Hard Work Grey s modernim natpisom - majica za one, koji vjeruju u naporan rad

Siva majica Hard Work s modernim natpisom je "must have" u garderobi svih onih, koji vjeruju u naporan rad. Sadrži bijeli natpis "Hard Work beats talent", što u prijevodu znači "naporan rad pobjeđuje talent". Ova majica sive boje napravljena je od 100% predpranog pamuka, što je jako kvalitetan materijal, i zbog toga je pogodna ne samo za svakodnevno nošenje, već i za teretanu. Zahvaljujući tome, ne uzrokuje alergijske reakcije pri znojenju. Majica je širega kroja.

 

Majica Hard Work Grey - GymBeam

  

Kome je majica Hard Work namijenjena?

Majica je namijenjena svim muškarcima i sportašima, koji su slabi na vrhunsku odjeću izrađenu od visokokvalitetnih materijala poput 100% prerađenog pamuka, ali također paze na svoj stil, te žele svijetu pokazati da vjeruju u naporan rad.

 

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Dužina 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

  

Kako održavati majicu?


Majicu perite izvrnutu na temperaturi od 30º C, a u slučaju da je želite glačati, podesite blagu temperaturu i ne glačajte je izvrnutu, niti preko otiska. U sušilici za rublje je sušite samo ako je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу