Turbo Mega Maca XL - Goldfield

ПроизвођачGoldfield

0
0 %

Turbo Mega Maca XL је природна замена за стероиде која садржи екстракт корена маце, комплекс турбо стимуланаса, као и пажљиво одабране витамине и минерале. Посебно је погодна за све спортисте снаге који желе боље перформансе, раст мишића, повећан ниво тестостерона и либидо.


На стању
4.690,00din.~(40.00 €)
Опис

Turbo Mega Maca XL - природна замена за стероиде за све који желе раст мишића, боље перформансе и повећан ниво тестостерона

Turbo Mega Maca XL је обимна замена за стероиде која је популарна посебно међу спортистима снаге. Такође је изузетна за оне који желе повећати ниво тестостерона, повећати мишићну масу и побољшати перформансе. Производ садржи пажљиво одабране састојке, од којих сваки има своју функцију. Највећи удео има екстракт корена маце. Ово перуанско благо један је од адаптогена. То су састојци који се уопштено користе за повећање отпорности тела на стрес и друге спољне утицаје.

 

Попис састојака уједно укључује и цинк, који помаже у одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви, плодности и правилне репродуктивне функције. Осим тога, утиче и на оптимално функционисање имунитета и помаже у заштити ћелија од оксидативног стреса. Још један минерал који садржи је селен који доприноси правилној сперматогенези. Осим тога, позитивно утиче и на оптимално функционисање штитне жлезде.

 

Turbo Mega Maca XL такође садржи три Б витамина, од којих витамин Б1 (тиамин) утиче на правилан метаболизам важан за производњу енергије. Поред тога, утиче на рад нервног система, психичко здравље и на рад срца. Витамин Б2 (рибофлавин) и Б6 доприносе смањењу умора и исцрпљености.

 

Следећи део је комплекс турбо стимуланаса. Садржи, на пример, астаксантин, један од ефикасних антиоксиданса. Како би се извукао максимум из целог препарата, обогаћен је пиперином. У питању је екстракт црног бибера, који се додаје како би се повећала апсорпција појединих састојака. Turbo Mega Maca XL је у практичном облику капсула, што је чини лаком за употребу. Ова замена за стероиде посебно је добра за особе које желе повећати ниво тестостерона, раст мишића, побољшати перформансе и максимално повећати потенцијал тренинга.

 

Turbo Mega Maca XL и њене предности

  • природна замена за стероиде
  • састоји се од корена маце, цинка и других одабраних састојака
  • помаже у одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви
  • утиче на плодност и репродуктивну функцију
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • утиче на правилно функционисање имунитета
  • добро се апсорбује
  • у облику је практичних капсула
  • погодно за све који желе повећати ниво тестостерона, побољшати перформансе и максимализовати потенцијал тренинга

 

Састав

Екстракт корена маце из Перуа, говеђе желатинске капсуле, комплекс микронутријената (комплекс активних састојака из Ascophyllum nodosum, силицијум диоксид, стабилизатор (алгинска киселина)), цинков цитрат, турбо стимуланс (комплекс алгинске киселине са фосфором, астаксантином, пиперином и капсаицином), тиамин мононитрат (вит. Б1), рибофлавин (вит. Б2), пиридоксин хидрохлорид (вит. Б6), натријум селенит.

 

Препоручена употреба

Узимајте 1-2 капсуле дневно и пијте пуно воде.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Екстракт коријена маце 670 мг
Комплекс микронутријената 35 мг
Турбо стимуланс 22 мг
Цинк 15 мг
Селен 70 μг
Тиамин (витамин Б1) 10 мг
Рибофлавин (витамин Б2) 10 мг
Витамин Б6 10 мг

 

Упозорење

Чувајте производ на сувом месту заштићеном од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце. Није погодно за дојиље ни труднице као ни за децу млађу од 15 година. Наведена препоручена дневна употреба се не сме прекорачити. Не сме се користити као замена за разнолику исхрану.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу