Turbo MSM Plus 60 капсула - Goldfield

ПроизвођачGoldfield

70 %

Turbo MSM-Plus садржи до 670 мг посебног комплекса сумпора у једној порцији. Популаран је део додатака исхрани за подршку регенерације зглобова. Производ такође садржи и говеђи желатин и обогаћен је колагеном, који је кључни градивни елемент зглобне хрскавице и кости. Како би се појачало дејство, овај производ је обогаћен и важним витаминима и минералима. Захваљујући практичном облику капсула, веома је једноставан за употребу.


На стању
3.790,00din.~(32.32 €)
Опис

Turbo MSM-Plus је исхрана за зглобове са јединственом формулом која подржава мишићно-коштани систем под стресом

Turbo MSM-Plus садржи до 670 мг специјалног комплекса сумпора у једној порцији. Састоји се од метилсулфонилметана и глукозамин сулфата. То су активни састојци који су међу основним градивним елементима костију и зглобне хрскавице. Метилсулфонилметан (MSM) може се наћи у неким врстама поврћа и млека. Глукозамин сулфат уобичајен је део људског тела. Попис састојака такође укључује и говеђи желатин. Садржи колаген, који је повезан са правилном функцијом костију и зглобне хрскавице. Његова се количина у телу, са годинама, може поступно смањити. То је разлог зашто старије особе узимају и додатке исхрани за зглобове.

 

У случају проблема са зглобовима, због неправилне исхране или већег стреса, организам може имати повећане захтеве за овим састојцима. Из тог разлога, додаци исхрани, који садрже сумпор и колаген, популарни су међу спортистима и особама које пате од мишићно-коштаних проблема.

 

За максимално дејство, Turbo MSM је обогаћен важним витаминима и минералима. На попису састојака пронаћи ћете витамин Ц који подржава нормалну производњу колагена за правилну функцију хрскавице. Такође садржи цинк и манган који помажу у одржавању нормалног стања костију. Осим тога, селен и витамин Е подржавају заштиту ћелија од оксидативног стреса. И на крају, али не и мање важно, додатни витамин Б3 помаже у смањењу умора и исцрпљености. Како би се постигла најбоља могућа апсорпција, производ је обогаћен комплексом Turbo booster-а који садржи пиперин. Овај додатак исхрани у облику је практичних капсула, што га чини једноставним за употребу.

 

Turbo MSM-Plus и његове предности

  • садржи посебан комплекс сумпора
  • једна доза садржи до 670 мг комплекса сумпора
  • укључује метилсулфонилметан и глукозамин сулфат
  • садржи говеђи желатин
  • обогаћен је пиперином и капсаицином
  • доприноси нормалној производњи колагена за правилну функцију хрскавице
  • помаже у одржавању нормалног стања костију
  • доприноси смањењу умора и исцрпљености
  • штити ћелије од оксидативног стреса
  • у облику је практичних капсула

 

Састав

Комплекс сумпора (метилсулфонилметан, глукозамин сулфат), говеђи желатин, калцијум аскорбат, комплекс микронутријената (алгинска киселина, куркумин, силицијум диоксид), turbo booster (спој алгинске киселине и фосфора, астаксантин, пиперин и капсаицин), цинк глуконат, манган глуконат, РРР-д-алфа-токоферол ацетат, никотинамид (Б3), магнезијум стеарат, силицијумска киселина, натријум селенит, бакар глуконат, натријум молибдат.

 

Препоручена употреба

Узимајте 1 капсулу 1 до 2 пута дневно уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (2 капсуле)
Комплекс микронутријената 50 мг
Комплекс сумпора 670 мг
Turbo booster 26 мг
Витамин E 10 мг
Витамин Ц 60 мг
Витамин Б3 18 мг
Цинк 10 мг
Манган 2.7 мг
Бакар 0.7 мг
Молибден 17 μг
Селен 30 μг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом и хладном месту. Заштитити од директне сунчеве светлости.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу