Подршка за јетру Liver Aid - OstroVit Pharma

ПроизвођачOstroVit

100 %

Подршка за јетру Liver Aid је додатак исхрани који садржи посебно одабран комплекс састојака које подржавају здравље јетре. Садржи екстракте Гујине траве, листа артичоке, куркуме, црног бибера, као и холина, инулина, НАЦ-а и витамина Б6. Производ је такође погодан и за вегане. Водите рачуна о здрављу Ваше јетре!

На стању
1.500,00din.~(12.79 €)
Опис

Подршка за јетру Liver Aid је посебан комплекс састојака за здраво и правилно функционисање јетре

Подршка за јетру Liver Aid је јединствена комбинација посебно одабраних састојака, којима је циљ повећање дневне ефикасности јетре. Благотворна дејства производа темеље се на екстракту Гујине траве са великим садржајем флавоноида Силимарина, али исто тако и екстракту црног бибера и листа артичоке. Такође, садржи инулин, Н-ацетилцистеин и екстракт корена куркуме, која је изузетно моћан антиоксиданс. Холин доприноси одржавању нормалне функције јетре, што такође обезбеђује метаболизам хомоцистеина. Томе доприноси и витамин Б6 у најбољем биорасположивом облику пиридоксал 5-фосфата, који подстиче метаболизам протеина и гликогена. Производ не садржи никакве састојке животињског порекла, због тога је погодан за вегане. Здравље јетре не сме бити занемарено, због тога је лечите на време!

 

Подршка за јетру Liver Aid и њене предности

  • комбинација посебно одабраног комплекса састојака
  • потпомаже здравље јетре
  • садржи екстракт Гујине траве
  • има богат садржај флавоноида Силимарин
  • садржи екстракте црног бибера, листа артичоке и куркуме
  • садржи холин и витамин Б6
  • погодно за вегане

 

Састав

Холин-битартрат, екстракт семенки Гујине траве(80% силимарина, укључујући 30% силибина и изосилибина), екстракт куркуме (95% куркуминоида), Н-ацетилцистеин (НАЦ), инулин, редуцирани Л-глутатион, екстракт лишћа артичоке (5% цинарин), екстракт црног бибера(95% пиперин), витамин Б6 (П-5-П пиридоксало 5'-фосфат), капсула (средство за учвршћивање: хидроксипропилметилцелулоза), средство против згрушавања: магнезијумске соли масних киселина.

 

Дозирање

Узимајте 1 дозу (3 капсуле) дневно, препоручено уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (3 капсуле)
Холин Битартрат 300 мг
Екстракт семенки Гујине траве(80% силимарин, укључујући 30% силикобин и изосилибин) 200 мг
Екстракт корена куркуме (95% куркуминоид) 200 мг
Н-ацетилцистеин (НАЦ) 150 мг
Инулин 130 мг
Л-глутатион 100 мг
Екстракт лишта артичоке (5% цинарин) 100 мг
Екстракт црног бибера (95% пиперин) 10 мг
Витамин Б6 (β-5-β пиридоксал 5'-фосфат) 10 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Ако сте алергични на било који од састојака немојте користити производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље али ни за особе лечене антидепресивима или које пате од отказивања бубрега. Заштитите од директне сунчеве светлости.

Алергени: Производ се производи у постројењу које прерађује намирнице које садрже: млеко (укључује лактозу), кикирики, друге орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја, ракове и рибу.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу