Постављени Црни Кожни Фитнес Каиш - Harbinger

ПроизвођачHarbinger

88 %

Постављени Црни Кожни Фитнес Каиш је кожни фитнес каиш, који служи за стабилизовање мишића доњег дела леђа и кичме за време вежбања. Ојачан је широким кожним панелом и тако пружа поуздану подршку. Максималну удобност обезбеђују унутрашњи јастучићи од пене и постава од антилопе. Каиш се закопчава са двоструком челичном копчом, што Вам помаже да једноставно подесите величину.  

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Постављени Црни Кожни Фитнес Каиш - кожни каиш са меканим пенастим језгром и поставом од антилопе за максималну удобност и безбедност за време вежбања

Постављени Црни Кожни Фитнес Каиш је издржљиви кожни фитнес каиш, који стабилизује мишиће доњег дела леђа и кичме за време вежбања. Ојачан је широким кожним панелом, који пружа поуздану подршку за време физичке активности. Унутрашњи јастучић од пене и постава од антилопе обезбеђују максималну удобност. Каиш се закопчава са двоструком челичном копчом, што помаже да једноставно прилагодите и подесите величину. Појас је дизајниран за извођење вежби са великим тежинама, за crossfit и дизање тегова.

      

Постављени Црни Кожни Фитнес Каиш - Harbinger

     

Таблица величина

ВеличинеMLXLXXL
Величине (цм) 73.4 - 84 84 - 94 94 - 106.7 106.7 - 122
Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу