Премијум мултифункционални фитнес каиш - Chiba

ПроизвођачChiba

0
60 %

Премијум мултифункционални фитнес каиш је вишенаменски каиш за вежбање, употпуњен је ланцем од нерђајућег челика. Овај робустни фитнес каиш са финим и меким пуњењем изнутра, обезбеђује стабилност, заштиту и фиксирање кичме и језгра тела за време напорних тренинга. Такође, омогућава Вам да повећате оптерећење тренинга, тако што ћете окачити тег на каиш. Носивост додатне тежине тегова може бити и до 100 кг! 

На стању
5.890,00din.~(50.23 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Премијум мултифункционални фитнес каиш - мултифункционални каиш за вежбање са ланцем, који је израђен од нерђајућег челика, за повећање интензитета тренинга и за заштиту кичме и језгра тела у једном

Премијум мултифункционални фитнес каиш је јединствени, мултифункционални каиш за вежбање. Употпуњен је чврстим ланцем од нерђајућег челика. Служи за повећање оптерећења тренинга. На њега можете окачити тегове тежине до 100 кг. У исто време, овај робустни фитнес каиш са финим и меким пуњењем изнутра, обезбеђује стабилност, фиксира и штити кичму и језгро тела за време тренинга са великим тежинама. Тренирајте и Ви и унапредите свој тренинг! Ширина каиша је 16,5 цм.

 

Како одабрати праву величину каиша?

ВеличинеMLXLXXL
Обим струка 74 - 94 цм 85 - 106 цм 95 - 115 цм 105 - 125 цм 
Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу