Протеин Carnivor - MuscleMeds

Произвођачmusclemeds

100 %

Carnivor је несумњиво први beef говеђи протеин на свету. Садржи чак 23 г чистог протеина у 1 дози (37 г). Има 350% већу концентрацију протеина него говеђи одрезак, плус, не садржи масноће, холестерол ни угљене хидрате. Има анаболичка и антикатаболична дејства, подпомаже раст мишићне масе и снаге.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

CARNIVOR: први beef говеђи протеински изолат

Carnivor је први изолат из говеђе беланчевине на свету, који има још већу концентрацију у поређењу са сурутком. Има 350% већу концентрацију аминокиселина које граде мишиће као одрезак од печенице. Осим тога, не садржи масноће, холестерол или угљене хидрате. Једна од највећих предности коју нуди говедина је велик садржај креатина и истовремено један је од најбољих природних извора креатина. Ако желите допунити своје мишићне ћелије креатином и покренути анаболичке процесе као ракету, искористите природно велик садржај креатина у Carnivoru.

     Протеин Carnivor - MuscleMeds

Можда сте већ чули да, иако протеини повећавају мишићну масу, велике количине протеина могу парадоксално смањити њен раст јер супстанце као што је амонијак нису правилно неутрализоване. Захваљујући ANTR (Anabolic Nitrogen Retention - анаболичко задржавање азота) управо Carnivor спречава овај феномен јер рециклира аминокиселине за њихову обратну употребу у изградњи мишићне масе и такође спречава накупљање отровних супстанци и смањује ослобађање амонијака.

    

Зашто одабрати Carnivor са ANТR?

ANTR је посебна мешавина и новитет у свету додатака који граде мишићну масу. Као што је већ више пута споменуто, протеини су изузетно важни у процесу раста мишићне масе, али се могу показати и као ограничавајући фактор раста путем једноставног механизма. Веће количине беланчевине значе већу производњу амонијака, који, ако није правилно неутрализован, успорава развој тежине. ANTR користи савремене технологије како би неутрализовао амонијак и повећао учешће анаболичких аминокиселина у крвотоку. Садржи супстанце као што су ГКГ (глутамин алфа-кетоглутарат), ОКГ (орнитин алфа-кетоглутарат), АКГ (алфа-кетоглутарат) и алфа-кетоисокапрониан. Захваљујући томе, садржи око 20 пута више креатина него говеђи одрезак.

 Протеин Carnivor - MuscleMeds
 

Историја је такође показала да је снажном мушкарцу увек била потребна говедина као градивни материјал за своје мишиће. Древни ратници, грчки атлетичари, спортисти или гладијатори дневно су конзумирали велику количину говедине како би повећали снагу, мишићну масу или капацитет на бојном пољу. Carnivor због тога наставља у овој традицији.

    

За кога је Carnivor намењен?

Carnivor је изолатски протеин погодан за све, за мушкарце и за жене истовремено, који брину за добар извор беланчевина за организам и повећање мишићне масе па чак и снаге. Такође је погодан као додатак за напорне тренинге које захтевају анаболизам.

    

Carnivor и његове предности:

  • први говеђи изолат на свету,
  • 350% концентрованији од сурутке и говеђег одрезака,
  • 20 пута више креатина од одрезака,
  • садржи велику количину аминокиселина које граде мишићну масу,
  • има велик садржај БЦАА,
  • минимализује акумулацију амонијака у организму,
  • рециклира аминокиселине,
  • подпомаже раст мишићне масе,
  • подржава раст снаге,
  • има анаболичка и антикатаболичка дејства.
   

Састав

CARNIVOR-BPI ™ (хидролизовани говеђи изолат протеина, креатин монохидрат, БЦАА, АНРТ, ГКГ (глутамин-алфа-кетоглутарат), ОКГ (орнитин-алфа-кетоглутарат), АКГ (алфа-кетоглутарат), КИЦ (алфа-кетоизокапроат)). малтодекстрин, лецитин, лимунска киселина, природне и вештачке ароме, калијум ацесулфам, сукралоза, Е133.

   

Дозирање

Измешајте садржај 1 мерице (37 г) Carnivora у 200-250 мл воде и конзумирајте два пута дневно. Први пут одмах након тренинга, други пут током дана између оброка или пре спавања.

    

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус чоколада)1 мерица (37 г)
Калорије 124 кцал
Калорије из масти 0 кцал
Масти укупно 0 г
Засићене масне киселине 0 г
Транс масне киселине 0 г
Холестерол 0 мг
Угљени хидрати укупно 8 г
Влакна 0 г
Шећери 0 г
Беланчевине 23 г
Натријум 44 мг
Калијум 6 мг
Витамин А 80 iu
Витамин Ц 25 мг
Тиамин 0,1 мг
Рибофлавин 0,2 мг
Ниацин 8,2 мг
Витамин Б6 6,5 мг
Витамин Б12 100 мцг
Калцијум 23 мг
Фосфор 20 мг
Магнезијум 2 мг

   

Упозорење

Означено као додатак исхрани. Производ није прикладан за труднице и дојиље. Чувати на сувом и хладном месту. Чувати ван домашаја деце.

Производ је погодан за особе са интолеранцијом на лактозу.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу