Red-Cell™ - The Protein Works

ПроизвођачTPW

100 %

Red-Cell ™ је одличан сагоревач масти који користи револуционарну вишеслојну технологију капсула. Одвојени делови омогућују задржавање чврстих компоненти у унутрашњој капсули (кофеин, витамин Б6, екстракт зелене кафе и кајенски бибер) из течног ЦЛА у спољној капсули. Испробајте иновативни сагоревач масти како бисте постигли своју фигуру из снова!

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Red-Cell™ - јединствени сагоревач масти у облику вишеслојних капсула

Red-Cell™ је сагоревач масти у облику посебних вишеслојних капсула са двоструким дејством. У спољној капсули се налази коњугована линолна киселина (ЦЛА), а у унутрашњој капсули се налазе кофеин, екстракт кајенског бибера и екстракт зелене кафе, витамин Б6, хром пиколинат и други састојци. За разлику од других биоактивних састојака, ЦЛА је у течном стању и из тог разлога није је било могуће комбиновати са другим састојцима. Јединствена капсула је посебна по томе што омогућава да се састојци у различитим стањима одједном допреме у организам. ЦЛА је омега-6 масна киселина, значи спада у полинезасићене масне киселине, које су једна од здравих масти. Витамин Б6 је користан за испревно функционисање метаболизма, смањење умора и исцрпљености и регулацију хормонске активности. Тровалентни хром подржава метаболизам макронутријената и такође доприноси и нормалном нивоу глукозе у крви. Red-Cell™ комбинује стимулативне састојке са састојцима који подржавају метаболизам и исправан ниво глукозе у крви. Тражите ли помоћ на путу до Ваше фигуре из снова? Пробајте црвене капсуле пуне активних састојака.

 

Red-Cell™ - The Protein Works

 

Red-Cell™ и његове предности

  • иновативни сагоревач масти у облику капсула
  • у облику револуционарне двослојне капсуле
  • садржи премијум ЦЛА, хром, кофеин и витамин Б6
  • садржи екстракт зелене кафе и екстракт кајенског бибера
  • подржава метаболизам
  • доприноси регулацији нивоа глукозе у крви
  • помаже при смањењу умора и исцрпљености

 

Састав

Спољни део капсуле (коњугована линолна киселина, тврда желатинска капсула), унутрашњи део капсуле (Citrus Aurantium, кофеин, црвена капсула - желатин, титанијум диоксид, гвожђани (ИИИ) оксид, карнозин, екстракт кајенског бибера 8: 1, л-фенилаланин, екстракт зелене кафе 20: 1, 20% хлорогена киселина, биоперине, витамин Б6, хром пиколинат).

 

Дозирање

Узимајте 3 капсуле 30 минута пре тренинга. Као алтернативу можете узети 1 капсулу 3 пута дневно, ујутро, за време ручка и увече.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Екстракт кајенског бибера 36,5 мг
Л-фенилаланин 8 мг
Екстракт зелене кафе 20: 1 3,5 мг
биоперине 1,5 мг
витамин Б6 0,2 мг(14% RHP *)
хром пиколинат 21 μg (53% RHP)
ЦЛА 450 мг
Citrus Aurantium 100 мг
кофеин 70 мг

 

Упозорење

Овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на хладном и субом месту, ван домашаја директне сунчеве светлости, на температури од 5-30 °Ц. Производ садржи кофеин и због тога се не препоручује деци, трудницама и дојиљама. Пре употребе посаветујте се са својим лекаром. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу