Сагоревач масти Hydroxycut Hardcore Elite 110 капсула - Muscletech

ПроизвођачMuscleTech

84 %

Fat burner Hydroxycut Hardcore Elite је најновији и екстра јак сагоревач масти намењен бодибилдерима. Садржи специјалну компетенту LiquiTech, која користи технологију рапидне микродисперзије течности. Састоји се од 14 састојака, који воде ка екстремно брзом сагоревању масноћа.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Hydroxycut Hardcore Elite ће осигурати екстремно брзо и ефикасно сагоревање масноћа

Најновији "hardcore" сагоревач масти, намењен је искључиво за бодибилдере и садржи патентирану LiquiTech компоненту. Ова компонента резултат је вишедесетогодишњег истраживања на Lavalsok Универзитету и користи технологију брзе микродисперзије течности. То је синергична мешавина 14 састојака који су показали да доводе до брзог и ефикасног сагоревања масноћа.

 

Када би требали да користите Hydroxycut Hardcore Elite?

Користите га када вам се чини да је ваш циљ врло далеко. Свакоме понекад треба помоћ и то је разлог зашто је сагоревач амсти Hydroxycut Hardcore број 1 производ за сагоревања масноћа у САД-у. Тим истраживача фирме MuscleTech је дефинитивно скратио пут ка вашем циљу, тиме што је открио његову рецептуру. Овај чаробан производ оправдан је десетогодишњим истраживањима, које је осигурало постизање изврсних резултата.

            

Производ Hydroxycut Hardcore користи мулти-платфорне технологије, које су креирали истраживачи за стимулисање ензимских реакција унутар термогенезе и процеса уклањања веза у мастима. Другим речима, овај јединствени бодибилдинг производ има процес од пет корака, који осигурава изузетно ефикасно и снажно сагоревање масноћа.

 

Како Hydroxycut Hardcore Elite функционише?

1. корак - повећање нивоа норепинефрина (40%)
2. корак - повећање снаге и губитак масноћа
3. корак - инхибиција алфа рецептора
4. корак - блокирање COMT
5. корак - максимална термогенеза

    Сагоревач масти Hydroxycut Hardcore Elite 110 капсула - Muscletech

Предности

  • побољшана концентрација
  • екстремна енергија
  • ефикасно сагоревање масноћа

 

Паковање

110 капсула

 

Препоручено дозирање

Конзумирајте 2 капсуле (1 доза) с 250 мл воде 2 пута дневно, приближно 30 до 60 минута пре јела. Данима када вежбате, конзумирајте и 1 дозу пре вежбања с 250-300 мл воде. Немојте конзумирати више од 2 капсуле унутар 4 сата или 4 капсуле унутар 24 сата. Конзумирајте најкасније 5 сати пре спавања. Немојте користити више од 8 недеља.

1. дан: 1 капсула- 1x дневно

2 - 3. дан: 2 капсуле- 1x дневно

4. дан и даље: 2 капсуле- 2x дневно

 Сагоревач масти Hydroxycut Hardcore Elite 110 kaps - Muscletech

     
 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капс)
Безводни кофеин 250 mg
Екстракт зелене кафе ( као C. canephora robusta) (семе) 200 mg
Л-карнитин Л-тартрат 100 mg
Л-теанин 100 mg
Какао екстракт (као Theobroma cacao) (семе) 100 mg
Екстракт црног папра (као Piper nigrum) (воће) 5 mg
Црвена паприка (као Capsicum annuum) (воће) 5 mg

 

Упозорење

За време конзумације пијте довољно течности и немојте прекорачити препоручену дневну дозу! Чувајте ван домашаја деце на сувом и хладном месту. Немојте конзумирати у трудноћи и за време дојења, ако конзумирате лекове који садрже инхибитор моноамин (MAOI), селективан ихибитор серотонина (SSRI) или неки други производ који садржи супстанце с познатим стимулацијским ефектом. Производ садржи кофеин, немојте га комбиновати с другим производом који садрже кофеин. Никада немојте конзмирати 2 дозе одједном у кратком временском периоду! Неправилна конзумација неће убрзати резултате и не препоручује се. Немојте конзумирати ако болујете од дијабетеса или се у вашој породици појављују друге здравствене потешкоће (кардиоваскуларна обољења, болести бубрега или јетре), ако конзумирате лек на лекарски рецепт или у слободној продаји. Пре него што почнете с било каквом дијетом или тренингом, консултујте се са својим лекаром. У случају несвестице, главобоље или других симптома, одмах престаните с конзумацијом и посаветујте се с лекаром. Производ није замена за богату и уравнотежену исхрану. Након отварања потрошите најкасније за 6 месеци. Производ је посебан додатак исхрани намењен за спортисте.

Више информација
Оцене61
Варијације производа
Питање о производу