Сагоревач масти Shred Sport 60 капсула - MusclePharm

ПроизвођачMusclePharm

70 %

Shred Sport је веома снажан термогени сагоревач масти са јединственим комплексним саставом. Присиљава организам користити залихе масти као главни извор енергије, сузбија апетит, елиминише осећај глади и побољшава метаболизам. Потпуно је безбедан и погодан је како за мушкарце тако и за жене.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Shred Sport - снажан термогени сагоревач масти са јединственим комплексом који присиљава организам да користи залихе масти као главни извор енергије

Shred Sport је веома снажан и ефикасан сагоревач масти који садржи јединствени комплексни састав. Он се састоји од функционалних материја које имају доказано деловање на метаболичке и енергетске механизме у организму. Присиљава организам користити своје залихе масти као главни извор енергије, сузбија апетит и елиминше осећај глади, повећава енергију, даје вољу, побољшава психичку концентрацију и расположење. Потпуно је безбедан и погодан и за мушкарце и за жене.

Сагоревач масти Shred Sport 60 капсула - MusclePharm

 

Shred Sport и његове предности

 • снажан сагорјвач масти
 • садржи ефикасну комбинацију састојака
 • ефикасно користи залихе масти као примарни извор енергије
 • користи систем директног усмеравања и расподеле хранљивих састојака у организму (такозвани Direct Nutrient Repartitioning)
 • помаже бољем и ефикаснијем апсорбовању храњивих састојака
 • сузбија апетит
 • спречава даље таложење масти
 • одржава равнотежу течности у организму
 • побољшава расположење, повећава енергију, подстиче ум
 • не проузрокује анксиозност, нервозу а затим ошамућеност организма
 • садржи клинички проверене састојке

  

Дозирање

Узимајте једну капсулу ујутро, а другу после подне. Након што тестирате Вашу толеранцију, можете дозирање повећати на 2 капсуле ујутро и следеће 2 капсуле после подне. Не узимајте мање од 6 сати пре спавања, пазите на довољан унос течности.

  

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капс)
Ниацин 5 мг
Витамин Б6 (као пиридоксин ХЦЛ) 5 мг
Витамин Б12 (као метилкобаламин) 50 мцг
Л-карнитин (као Л-карнитин тартрат) 500 мг
Ацетил Л-карнитин ХЦЛ
250 мг
Кофеин 200 мг
Capsimax® Capsicum екстракт (Capsicum annuum - паприка) (сок) (2% kapsaicin) 125 мг
Dandelion (Taraxacum officinale - маслачак) (екстракт корена) 100 мг
Сулбутиамин 100 мг
Theacrine (каоTeaCrine®) 50 мг
Brown Seaweed Fucoxanthin елстракт (Laminaria japonica) 15 мг

 

Остали састојци

Желатин, калцијум силикат, магнезијум стеарат, силицијум диоксид, микрокристална целулоза, стеаринска киселина.

 

Упозорење

Додатак исхрани. Погодно нарочито за спортисте. Садржи кофеин. Високи саржај кофеина- 200 мг у једној дози – није намењено за децу, труднице и дојиље. Није погодно за регистроване спортисте. Овај производ је погодан само за здраве особе старије од 18 година. Не прекорачујте препоручено дневно дозирање. Није намењено као замена за разнолику исхрану. Ако узимате лекове или патите од неке од следећих болести, посаветујте се о узимању производа са својим лекаром: низак или висок притисак, аритмија срца, мождани удар, обољење срца, јетре, бубрега или штите жлезде, грчеве, ментална обољења, дијабетес, потешкоће са мокрењем због повећане простате. Ако се појаве било које нуспојаве, престаните са узимањем производа и упутите се код лекара. Чувајте ван домашаја мале деце. Две недеље пре операције престаните узимати овај производ. Не узимајте у комбинацији са кофеином, стимулансима, алкохолом, нитратима, у неповољним условима, код недостатка сна или када сте дехидрирани.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу