Сагоревач масти Thermo Cuts - Optimum Nutrition

ПроизвођачOptimum Nutrition

0
80 %

Thermo Cuts је термо сагоревач масти који је популаран у целом свету, убрзава метаболизам а тиме помаже у претварању масти у енергију. Заснован је на биљним екстрактима од гуаране, зеленог чаја и на мешавини зачина, који допуњују ефикасне састојке који побољшавају сагоревање масти. Осим сагоревања масти, смањује и апетит, чиме ограничава унос калорија.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Thermo Cuts – термо сагоревач масти популаран у целом свету, који убрзава метаболизам, претвара масти у енергију и смањује апетит

Thermo Cuts је популаран термо сагоревач масти утемељен на ефикасним састојцима, који узајамно подржавају своје дејство, убрзавају метаболизам и тиме помажу у претварању масти у енергију, коју можете искористити за време било којег физичког напора. Thermo Cuts је заснован на биљним екстрактима гуаране, зеленог чаја и на мешавини зачина, који снабдевају ефикасним састојцима и побољшавају сагоревање масти, као што су Н-ацетил Л-карнитин ХЦИ, кофеин и остали. Функционише на принципу повећања телесне температуре, тзв. термогенезе, која доприноси сагоревању масти. Такође, смањује апетит, чиме се ограничава унос калорија. Сертификован је од стране организације Informed Choice, која тестира производ и његов састав на садржај забрањених састојака по WADA листи.

 

Сагоревач масти Thermo Cuts - Optimum Nutrition

 

Thermo Cuts и његове предности

  • популаран и ефикасан сагоревач масти
  • садржи биљне екстракте обогаћене састојцима које побољшавају сагоревање масти
  • снабдева енергијом
  • побољшава сагоревање масти
  • претвара масти у енергију
  • убрзава метаболизам
  • сузбија апетит и жељу за слаткишима
  • има сертификат Informed Choice

 

Сагоревач масти Thermo Cuts - Optimum Nutrition

 

Састав

Н-ацетил Л-карнитин ХЦл, желатинска капсула, Murraya koenigii екстракт листа, средство за пуњење (микрокристална целулоза), кофеин, екстракт зеленог чаја (Camellia sinensis, лист), екстракт гуаране (Paullinia cupana, семе), састојак против стварања грудвица (силицијум оксид, магнезијумске соли масних киселина), екстракт кајенског бибера (Capsicum annuum, плод) као MaxiTherm®, цинков цитрат, екстракт црног бибера (Piper nigrum, плод), пиридоксин хидрохлорид, тиамин хидрохлорид, рибофлавин.

 

Дозирање

Узимајте 2 капсуле 2 пута дневно, најбоље уз јело.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капс)
Н-ацетил Л-карнитин ХЦл 750 мг
Кофеин 200 мг
Екстракт зеленог чаја 150 мг
Екстракт гуаране 100 мг
Тиамин 2 мг
Рибофлавин 2,2 мг
Витамин Б6 2,4 мг
Цинк 6 мг
Murraya koenigii 300 мг
Екстракт кајенског бибера 40 мг
Екстракт црног бибера 10 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Овај прехрамбени додатак се не сме користити као надокнада разнолике исхране. Није погодно за особе осетљиве на кофеин. Не узимајте кофеин из других извора док узимате овај производ. Не узимајте после 17:00h ако имате проблеме са спавањем.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу