Neurocore - MuscleTech

ПроизвођачMuscleTech

90 %

NeuroCore је pre-workout стимуланс са којим ће те доживети максималну снагу, огромну дозу енергије, осећај мишићавости, издржљивости и психичку концентрацију. Једна доза садржи чак 1067 мг бета-аланина, 1000 мг Л-цитрулина, 1000 мг креатин хидрохлорида и 120 мг безводног кофеина, који су обликовани тако да вам пруже најбољи тренинг.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

NeuroCore: pre-workout стимуланс,који ће Вас снабдети енергијом,снагом и максималном мишићавошћу

NeuroCore је стимуланс за пре тренинга са којим ће те доживети екстремну снагу, а са њом и екстремне резултате у облику огромне дозе енергије, максималне мишићавости, снаге, издржљивости и психичке концентрације. Садржи све кључне састојке, као што су бета-аланин, Л-цитрулин и креатин хидрохлорид, који су обликовани како би Вам пружили најбољи доживљај тренинга.

Осим тога, овај pre-workout стимуланс у једној дози садржи 120 мг чистог безводног кофеина, захваљујући чему пружа навалу енергије. Убрзо након узимања прве дозе повећава концентрацију и стимулише психички фокус, 1067 мг бета-аланина покреће процесе, који повећавају снагу и побољшавају пораст мишићне масе, 1000 мг креатин хидрохлорида побољшава снагу и 1000 мг Л-цитрулина проузрокује максималну мишићавост. Садржај састојака, које Neurocore садржи, чине од овог производа један од најбољих pre-workout средстава на тржишту. Доживите за време тренинга реалан осећај снаге и енергије,и то баш баш тако, као што га доживљавају врхунски бодy билдери.

 Стимуланс пре тренинга Neurocore 215 г – MuscleTech

Шта Вас све очекује са овим pre-workout стимулансом?

 • ЕНЕРГИЈА: 120 мг чистог безводног кофеина чини од овог производа нешто више од тога, што пружају остали произвођачи суплемената. NeuroCore доноси талас енергије како бисте доживели јаче и боље резултате на тренингу.

 • КОНЦЕТРАЦИЈА: NeuroCore стимулише психичку концентрацију већ пар минута након узимања. Усмерите вашу снагу на циљ са производом NeuroCore!

 • МИШИЋИNeuroCore садржи 1067 мг бета-аланина, дозу, која је тачно одређена научним истраживањем и помаже у побољшавању снаге као и у процесу изградње мишићне масе.

 • СНАГА: Захваљујући јединственом креатин монохидрату овај производ је апсолутно другачији. Клинички проверена формула креатина, која побољшава развој мишићне снаге и масе.

 • ЦИРКУЛАЦИЈА КРВИ: У једној дози садржи чак 1000 мг Л-цитрулина, који утиче на производњу азотовог моноксида, захваљујући којем ће те постићи одличне резултате, које не бисте постигли ни након узимања огромних количина Л-аргинина.

 
Стимуланс пре тренинга Neurocore 215 г – MuscleTech

NeuroCore и његове предности

 • побољшава раст мишићне масе
 • екстремни ниво енергије
 • побољшава максималну мишићавост

  

Зашто се одлучити за NeuroCore?

 • Neurocore™ садржи научно тестиране дозе чистог Л-цитрулина уместо Л-аргинина или АКГ са циљем постизања интензивне и дуготрајне мишићавост. Л-цитрулин, као што показују научна истраживања, омогућава постизање надпросечно високог нивоа аргинина у крви у поређењу са директним узимањем већих доза Л-аргинина.
 • У производу  Neurocore™ био је коришћен ефикасан креатин, познат као креатин ХЦл. Као што је клинички проверено, делује на повећање мишићне масе и снаге.
 • Neurocore™ садржи бета-аланин, састојак, која је била интензивно истраживана због њеног утицаја на пораст снаге.
 • За разлику од многих концентрата пре такмичења, Neurocore™ садржи клинички проверене и научно тестиране састојке који су наведени на амбалажи, тако да тачно знате шта свака доза садржи.
 Стимуланс пре тренинга Neurocore 215 г – MuscleTech

Састав

Природне и вештачке ароме, лимунска киселина, Ди-јабучна киселина, силицијум диоксид, калцијум силикат, сукралоза, калијум ацесулфам, allura red АЦ..

 

Дозирање

Узимајте једну мерицу помешану у 200 мл хладне воде и то 30 минута пре тренинга. Не узимајте више од 3 мерице дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус fruit punch)1 доза (4,3 г)
Neurocore™ Комплекс3437 мг
Бета-аланин (CarnoSyn®) 1067 мг
Л-цитрулин 1000 мг
Креатин монохидрат 1000 мг
Екстракт од гинсенга (као Panax Ginseng) 167 мг
Кофеин 120 мг
Л-теанин 50 мг
Екстракт оштрог јарича (као Rhodiola rosea (корен)) 33,4 мг

 

Упозорење

Производ садржи састојке које су класификоване као „хигроскопне“. То значи да апсорбују влагу из околине, а то може проузроковати накупљање прашка и стварање тврдих комада. То је потпуно нормално и предвидљиво понашање ових састојака и не значи да је производ оштећен. Овај процес стврдњавања нема утицај на дејство производа. Грудвице једноставно размрвите и нормално конзумирајте. Како бисте успорили хигроскопни ефект, чувајте производ на сувом и хладном месту ван домашаја влаге (не у фрижидеру!). Прашак НИКАДА не припремајте мокром кашиком!

Израђено у уређају који обрађује млеко, јаја, орахе, пшеницу, кикирики, рибе, шкољке и соју.

Више информација
Оцене31
Варијације производа
Питање о производу