Trickboard SWAY - Spokey

ПроизвођачSpokey

0
0 %

СВАИ Баланце Боард је дизајниран да побољша вашу равнотежу, координацију и моторичке вештине . То је ефикасан алат за разне спортове који захтевају одличан осећај за равнотежу као што су скејтборд , сноуборд , сурфовање и други. Истовремено, може се користити за јачање свих мишићних група и подизање нивоа ваше кондиције .

На стању
9.890,00din.~(84.34 €)
Опис

СВАИ Баланце Боард ће вам помоћи да побољшате равнотежу, додати додатни изазов вашим вежбама и побољшати ниво ваше кондиције

СВАИ Баланце Боард је ефикасан алат за побољшање ваше равнотеже и координације. Направљен је од чврстог дрвета и долази са ваљком , док је горња површина неклизајућа ради сигурности. Може се користити за различите врсте вежби које циљају на све мишићне групе као што су даске, склекови, планинари и друге. Тако ће додати додатни изазов и учинити ваш тренинг још занимљивијим. Штавише, то је ефикасан алат за побољшање ваших вештина за разне спортове који захтевају сјајан осећај за равнотежу као што су скејтборд, сноуборд, сурфовање, скијање, веслање, сурфовање и тако даље.

СВАИ Баланце Боард и његове предности

  • помаже у побољшању равнотеже и координације
  • може се користити за јачање свих мишићних група
  • додаје изазов и интензитет вашим вежбама
  • помаже у побољшању вештина потребних за скејтборд, сноуборд, сурфовање, скијање, веслање и сурфовање

Материјал

дрво

Димензије

Димензије
Димензије плоче 73,5 цм к 28 цм к 1,8 цм
Димензије ваљка 40 цм к 10 цм
Тежина 3,8 кг
Капацитет тежине 200 кг
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу