Витамин Ц 1000 20 таблета - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

100 %

Витамин Ц у облику шумећих таблета од којих ће те припремити освежавајући напитак. Служи као превенција грипозних и вирусних обољења, побољшава имунолошки и нервни систем. Стимулише стварање колагена, помаже код смањивања умора и убрзава зарастање рана.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Витамин Ц 1000: шумеће таблете које ће ојачати здравље,мишиће и крвне судове

Витамин Ц 1000 се налази у облику шумећих таблета које се растапају у води и стварају освежавајући напитак. Витамин Ц (аскорбинска киселина) један је од најважнијих витамина који је неопходан за нормалан рад људског организма. Делује као снажан антиоксиданс, стимулише производњу колагена и има значајан утицај на нормалну структуру костију.

  Витамин Ц 1000 20 таблета - OstroVit

Правилан унос витамина Ц важан је првенствено за особе који се активно баве спортом или напорним физичким радом. То је углавном због тога што доприноси смањивању умора и истовремено стимулише синтезу колагена. Осим спортиста, овећану потрошњу витамина Ц имају и старије особе, пушачи, особе који су дуготрајно под утицајем стреса, труднице и дојиље. Витамин Ц такође ојачава крвне судове чиме спречава настанак стварања благих модрица али и крварење. Правилним уносом витамина Ц такође ојачавате имунолошки систем и смањујете ризик од прехладе. 

 

Витамин Ц 1000 и његове предности

  • помаже код смањивања умора
  • помаже у заштити ћелија од оксидацијског стреса
  • успорава процес старења
  • помаже у исправном раду имунолошког и нервног система
  • стимулише синтезу колагена
  • убрзава зарастање рана
  • има освежавајући укус лимуна

 

Састав

Л-аскорбинска киселина (витамин Ц), регулатори киселости (лимунска киселина), натријум хидрогенкарбонат, средство за учвршћивање (сорбитол), заслађивач (декстроза), носач заслађиваћа (полиетилен гликол), заслађивач (натријум сахарин), арома, састојак против синтеризовања (силицијум диоксид).

 

Дозирање

Растопите 1 шумећу таблету у отприлике 200 мл воде и узимајте једном дневно.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 таб)
Витамин Ц (аскорбинска киселина) 1000 мг

 

Упозорење

Не прекорачујте препоручену дневну дозу. Овај производ није намењен као замена разноликој и уравнотеженој исхрани. Чувајте ван домашаја мале деце. Чувајте на сувом и хладном месту. Производ је произведен у погону где се обрађују јаја, соја, житарице, кикирики и ораси.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу