VitarGo 900 г - Scitec Nutrition

ПроизвођачScitec Nutrition

95 %

Vitargo је извор енергије и максималног повећања снаге и брзо снабдевање гликогеном на бази сахарида. Не узрокује надутост, осећај пуноће, не задржава воду. Гарантује брзо и савршено снабдевање гликогеном, у поређењу с декстрозом, малтодекстрином и другим сафхаридима је више искористив у спорту.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Vitargo – извор енергије за максимално повећање снаге и снабдевање гликогеном на бази сахарида

Vitargo® је специјална патентирана супстанца – сахарид велике молекуларне тежине, који је креиран специјално за спортисте. Пружа им ефикасан безпроблематичан извор енергије за максимално повећање снаге и снабдевање гликогена. Сума сумарум, VitarGO: се у желудцу задржава кратко време и зато не узрокује надутост, осећај пуноће и мучнину. У поређењу с осталим напицима на бази сахарида, VitarGO на себе не веже воду из залиха тела, управо супротно подржава хидратацију организма зато што ради као пумпа. Апликација производа VitarGO гарантује брзо и савршено снабдевање гликогеном. У поређењу с декстрозом, малтодекстрином, или другим сахаридима је пуно ефикаснији и у спорту кориснији.

  VitarGo 900 г - Scitec Nutrition

Vitargo и његове предности:

  • 100% чисти Vitargo

  • снабдева енергијом и мишиће гликогеном

  • не узрокује проблеме са желуцем

  • не изазива мучнину за време спорта

  • не веже воду, супротно подржава хидратацију

  • одличан је заједно с креатином

 

Састав

Без укуса: Vitargo® (патентована смеса сахарида велике молекуларне тежине од кукурузног скроба).

Укус наранџе: Vitargo®, арома (наранџа), заслађивачи(ацесулфам К, сукралоза), регулатор киселине (монохидрат лимунске киселинеј), боје (екстракт из корена, FCF).

Укус брескве: Vitargo®, арома (бресква), заслађивачи (сукралоза, ацесулфам К), регулатор киселинеи (монохидрат лимунске киселине), боје (рибофлавин, кармин).

 

Дозирање

Растопите 1 дозу (30 г) у 400 мл воде. Пијте пре и за време тренинга за повећање снаге, издржљивости и регенерације. Прилагодите дозирање величини мишићне масе и општој потреби сахарида.

 

Таблица нутритивних вредности

 
Нутритивне вредности1 доза (30 g)
Енергија 494 kJ / 118 kcal
Сахариди 29.5 g

 

Упозорење

Производ је намењен као додатак исхрани - погодан је за спортисте. Чувајте ван домашаја деце! Није намењен деци, трудницама и дојиљама. Чувајте на сувом и тамном месту на температури 5-25 степени Ц. Потрошите најкасније до 120 дана након отварања. Не садржи допинг. Произвођач не одговара за штете настале неисправним коришћењем и чувањем. Ако имате здравствене потешкоће пре конзумације се посаветујте с лекаром.

Упозорење за алергичаре: Произведено на месту за прераду јаја, ораха, сусама, кикирикија, риба, шкољкаша и пшенице.

Више информација
Оцене30
Варијације производа
Питање о производу