Женски дукс Intense Golden Cropped Black - NEBBIA

ПроизвођачNEBBIA

0
0 %

Женски дукс Intense Golden Cropped Black је кратки женски дукс израђен од меканог материјала. Захваљујући јединственом кроју и еластичној траци, који се налази на дну, дукс се савршено прилагођава вашој фигури. Заволећете га за време тренинга, HIIT тренинга, трчања или као модеран спортски део одеће који ћете уврстити у свој свакодневни outfit. 

Out of stock
Очекивана цена 7.390,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Женски дукс Intense Golden Cropped Black - кратки спортски дукс у коју ћете се заљубити због модерног дизајна и удобног материјала 

Женски дукс Intense Golden Cropped Black је crop спортски дукс за жене. Израђен је од веома удобног и меканог материјала, који не ограничава ваше покрете за време вежбања. Јединствени крој дукса заједно са еластичном траком, која се налази на дну, обезбедиће да се савршено прилагоди вашој фигури. Осим тога, дукс је допуњен великом модерном капуљачом. На капуљачи се налази велики лого Nebbia. Носите је и препустите се тренингу, јоги, пилатесу, трчању или клизању! Осим тога, биће вам верни пратитељ у свакодневним лежерним outfit-овима.

            

Материјал

88% памук, 12% полиестер.

           

Таблица величина  

Величине XSSM
Обим груди   72-86 цм 76-90 цм 80-94 цм
Обим струка   57-76 цм 59-78 цм 61-82 цм
Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу