5-HTP 50 мг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

0
0 %

5-HTP 50 мг је прекурсор потребан за производњу серотонина који се због свог утицаја често назива и хормоном среће. Производи се од биљке Griffonia simplicifolia и у облику је веганских капсула.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

5-HTP утиче на производњу серотонина - хормона среће

5-HTP 50 мг је 5-хидрокситриптофан у облику веганских капсула, ради се о међупроизводу, метаболиту есенцијалне аминокиселине триптофана и серотонина. Налази се природно у нашем телу, но могуће га је уносити и у облику додатка исхрани. 5-HTP се производи екстракцијом из биљке Griffonia simplicifolia која расте у Африци. 5-HTP је прекурсор серотонина који се сматра хормоном среће, стога његова конзумација може повећати његову производњу. Серотонин је неуротрансмитер који делује на нервни систем, прецизније преноси сигнал између неурона. Серотонин има утицај на мождане ћелије те може утицати на телесну температуру, сан, осетљивост на бол или апетит. 5-HTP је у облику веганских капсула које су добро пробављиве, а с једном дозом унећете 50 мг 5-HTP .

 5-HTP 50 мг - NOW Foods

 

5-HTP 50 мг и његове предности:

  • потребан је за производњу серотонина (хормона среће)
  • садржи 50 мг 5-HTP у једној дози
  • у облику веганских капсула

    

Дозирање

Узимајте 1 капсулу дневно, најбоље на празан желудац пре спавања.

    

Састав

Пиринчано брашно и хипромелоза (целулозна капсула).

    

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула

5-HTP (5-хидрокситриптофан)
(из екстракта Griffonia simplicifolia) (семе)

50 мг

    

Упозорење

Не производи се од пшенице, глутена, соје, млека, јаја, рибе, мекушаца или орашастих плодова који расту на дрвету. Производи се у GMP погону који обрађује друге састојке који садрже ове алергене. Не препоручује се трудницама и дојиљама. Чувати ван домашаја деце. Код овог производа може доћи до природне промене боје. Након отварања чувајте на хладном и сувом месту.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу